НАЙ-НОВИ:

Луната ни предупреждава: Да не се предприемат рискови дейности!

Луната днес се движи на празен ход от 10:19ч до 18:35ч –  не подписвайте документи, не правете големи покупки, не започвайте нова работа.

Луната е в знак Водолей до 18:35ч

Луната активира съобразителността, насърчава приятелството. През този период може да се случат всякакви неочаквани събития – щастливи или нещастни. Стимулира творчеството и въображението. Поведението е освободено и непредсказуемо. Човек може да започне се бунтува срещу всичко, което счита за несправедливо.

Уязвими са коленете, долните стави, вените. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Чувствителна е нервната система.

В 18:35ч Луната преминава в знак Риби.

Продължава 11 лунен ден до 18:10ч на 28 септември (от 17:39ч на 27 септември)

Лунната енергия се слива със силите на Земята в едно цяло и дарява човека с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край (съобразно празния курс на Луната, по-добре не започвайте). Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Да не се предприемат рисковани дейности. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Желателно е да не пипате железни предмети. Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство трябва да бъде особено внимателно и минимално, заради неприятни последици. Подходящо е за начало на гладуване.

Препоръчително са очистителните процедури, като например почистване на аурата от негативите чрез измиване, натриване със сол и други познати ви техники. Ефективно изчистване не само физическо, но и духовно. Можете да четете молитви, мантри. Сложен ден и енергийно много силен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

Опасен ден за взаимоотношенията. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност.  Да се избягват спорове и скандали. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Период на висока активност. Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Трябва да има секс по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

Следва 12 лунен ден от 18:10ч на 28 септември до 18:37ч на 29 септември

12 слънчев ден – Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили, получаваме толкова, колкото сме заслужили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. В този ден е особено добре да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Стотици старозагорци се включиха в петнадесетото издание на „Нощ на…