НАЙ-НОВИ:

Луна към младото си гадже: Ти навлезе дълбоко в мен!

Луна за пореден път изуми с фриволното си поведение.

Фолк певицата, която упорито крие годините си, качи няколко клипчета от спалнята си. В тях главно действащо лице е младият Горан, за когото тя твърди, че й е гадже.

Гол до кръста и обут в дънки, младежът демонстрира колко лицеви опори може да направи. Отстрани Луна го подкрепя и пее последната си песен и навира стъпалата си в кадър. След това Горан се изправя и се опитва да демонстрира различни удари и ритници, макар че не се справя кой знае колко добре.

Най-впечатляващо от всичко е посланието й. “Любов моя, ти успя да навлезеш така дълбоко в мен, където никой друг не успя”, написа Луна. Мнозина обаче се подиграха на думите й. Техните коментари – не са много мъжете, които биха искали да навлязат дълбоко в Луна, каквото и да има предвид тя.

От няколко месеца насам Луна демонстрира, че е много влюбена в младото си гадже, и дори намекна, че може да роди от него, предава Галерия. В чалга средите смятат, че това е чиста постановка и Луна просто иска да привлече внимание към себе си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Изоставено бебе е открито в столичния квартал „Люлин“. Сигналът за…