НАЙ-НОВИ:

Лиляна Павлова шашна водеща: Не съм член на ГЕРБ

„Имам какво да дам, за да защитим българските интереси в Европа. Имам 20-годишен опит с еврофондовете. В момента Европа е на кръстопът, при който се бият реализмът и популизмът.

Младите хора свикнаха да пътуват навсякъде и с по-добрия начин на живот, но го приемат като даденост. Вярвам, че България има какво да даде на Европа. Показахме, че сме обединител и медиатор, който търси консенсус по тежки теми“. Това каза пред БТВ бившият министър по европредседателството Лиляна Павлова.

„Темата за пакет „Мобилност“ беше обсъждана цяла нощ в София и не е вярно, че не е обсъждана в България. Важно е на тези избори да пратим силен отбор, който да е единен, независимо, че сме от различни политически семейства. Нашето виждане е за феърплей, да покажем пред българските граждани, че сме честни и отговорни. Ще загърбим политическите ежби и ще поставим националния интерес преди всичко. Българските граждани се измориха от постоянни скандали. ГЕРБ никога не замита скандалите, а се носи морална отговорност и се подава оставка. Това е примерът, който даваме, за разлика от други политически партии. Когато говорим за европейските избори, трябва да се изправим и да поставим истинските въпроси на хората, а не да политиканстваме“, каза още Павлова.

„Не съм се обидила, че съм на седмо място в листата. Ние сме един отбор и всеки може да допринесе в Европейския парламент. Имаме много заслужили хора, които могат да участват във вота. Обичам да пътувам и да се срещам хората, за да чуя какво ги вълнува. Тяхна е волята да изберат, когото искат“, коментира бившият министър на МРРБ. Тя изненада водещата Цветанка Ризова, че не е член на ГЕРБ, а е издигната за евродепутат от гражданската квота.

Източник: http://www.faktor.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Областният управител Гергана Микова се срещна днес с посланика на…