НАЙ-НОВИ:

ЛиЛана: Срещнах страхотни млади хора в ареста

Певицата Лиляна Деянова – ЛиЛана проговори за първи път, след като беше пусната от ареста.

Тя беше задържана по обвинение за отклоняване на евросредства. Изненадващо Деянова представи ареста като нелошо място за живеене, като казарма, в която човек се учи и завързва нови приятелства.

“Благодаря на страхотните служители в ареста. Вътре  е като джунгла, но срещнах страхотни млади хора. Те са обвинени за икономически нарушения. Върнах се в България, за да правя бизнес с IT-компания, след като съм работила с хора, които са се учили от Кисинджър”, разказа ЛиЛана пред БТВ.

“В ареста бях като в казарма, научих много неща. Първото нещо, което направих вкъщи, е да се нахраня хубаво. Родителите ми бяха много притеснени. Надявам се и приятелят ми Мартин скоро да излезе от ареста”, каза още ЛиЛана. “Никога повече няма да кандидатстваме по европроекти. Оказва се, че тези пари не за младите хора като нас, които са се върнали от чужбина. Познавам Васил Божков от много години, както и много хора го познават. Нямаме обаче бизнес връзка. Когато завърших образованието в Англия, много рядко съм искала помощ от някого. Искала съм съвети от Васил Божков, макар че той не разбира от IT-сектора. Правя бизнес от много малка. За други неща не сме търсили г-н Божков. Между нашите фирми няма нито една транзакция”, коментира fоще ЛиЛана. .

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Живка Кехайова По определение в социологията: "Когато относително тясно свързана…