НАЙ-НОВИ:

Крисия посреща с фойерверки рождения си ден

 

Детето — чудо на българската музика Крисия посрещна 16-тия си рожден ден с фойерверки. Чаровната Крисия е пораснала, станала е млада дама.

Още в неделя е отбелязала личния си празник и е получила специален подарък – заря. Фойерверки са осветили небето над Разград, а певицата е била в компанията на родителите си и сестрите си.

Бащата на Крисия е направил този подарък за дъщеря си. Семейството е посрещнало празника в тесен кръг, тъй като за събирания и партита е още рано, а на дискотеки Крисия не ходи, непълнолетна е, пише „България днес”.

Традиционно, тя е засипвана с покани за участия на 1 юни, но родителите й отказват, тъй като искат дъщеря им да се наслади пълноценно на детските си години. Самата Крисия също предпочита да почива през първия ден на юни, вместо да пътува по участия.

Нейният откривател Слави Трифонов редовно й изпращаше подаръци, въпреки че не е присъствал на рождените й дни. Загадка е дали и тази година ще я почете, тъй като отношенията им бяха смразени, след като тя бе освободена от шоуто преди години.

От този февруари Крисия не е част от класовете на Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Тя постъпи там преди няколко години, но наскоро се е преместила в друго учебно заведение, което не е известно.

Крисия продължава да учи поп и джаз пеене. „Това е стилът, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание да уча и китара”, обясни тогава Крисия. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Момиче се е удавило в морето край плажа в испанския…