НАЙ-НОВИ:

Истината! Защо Кремена Халваджиян бе махната от „На кафе”?

Кремена Халваджиян изненадващо беще уволнена от екипа на сутрешното предаване „На кафе”, в което работи от неговото създаване – още през далечната 2000 година.

Наложило се шоуто да намали своя бюджет и Халваджиян била махната – новина, която „Уикенд” пръв съобщи още преди месец. Тези дни самата Кремена Халваджиян е потвърдила това.

„Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На кафе” и в момента не работим с моята асистентка. Но такъв е моментът за телевизията – налага се да работим със съкратени бюджети. И за съжаление много хора са в моята ситуация, това не е новина. Няма как да кажа, че не ми е много, много мъчно, защото аз съм от създаването на телевизията, още когато беше кабелна, а да не говорим, че за нас с Гала предаването „На кафе” ни е като детенце, създадено по специален начин с цялата ни любов”,  оплака се Кремена Халваджиян, която само преди месец бе съкратена от сутрешното предаване на Нова телевизия.

Тя научила, че е махната, по телефона и не се сърди. Осъзнала е, че в кризата бюджетите на телевизиите са силно смалени заради намалените рекламни постъпления. Не е ясно каква е била заплатата й, но според наши източници получавала над 5000 лева на месец. Кремена вярва, че скоро пак ще се върне в предаването, което я направи известна, и ще се грижи отново за гардероба на вярната си дружка Гала.

Факт е, че „На кафе” е сред най-дългогодишните предавания в родния ефир и има своята заклета аудитория. Зрителите обаче не пестят критиките си по адрес на визията на Гала, която разчита за външния си вид на съпругата на тв продуцента Маги Халваджиян. Експериментите, които си прави Кремена на гърба на Гала, нямат край. Често русокосата плевенчанка шокира с нестандартна визия, която е на ръба на кича. Водещата се появява в ефир с провокативно облекло, а зрителите определят избора й на дрехи като неуместни и безумни. Гала ту е полугола в ефир с рокли, наподобяващи нощници, ту е с абсурдна прическа или е накичена с нелепи бижута.

Двете с Гала се познават от 20 години.  „Минахме през различни периоди, но си оставаме най-близки. Не знам как се е зародило приятелството ни. Хората се намират и остават заедно. Аз имам приятели още от първи клас. С Гала е вид любов от пръв поглед. Просто се усетихме и за дни станахме близки. Е, изсипаха кофи за интриги между нас, но ние минахме с 200 километра в час през всичко и имам чувството, че някой ден ще си седнем главица до главица и ще си стареем заедно”, казва за приятелството си с водещата на „На кафе” Кремена.

Тя решава да стане стилист още в детските си години, макар че е завършила виолончело в Консерваторията. След кончината на своя баща, спира да свири. За кратко имала и агенция за недвижими имоти, но работата изобщо не й допадала. Правела го единствено, защото по това време като брокер се изкарваха доста пари. Със средствата финансирала клиповете на мъжа си Маги, който правел първите си стъпки като режисьор.

„Със стайлинг се занимавам от малка, още от първи клас. Дори са ме гонили от училище, подстригвали са ме за назидание, ходех изрисувана с темперни бои. Професионално започнах да се занимавам с първите клипове, които Маги започна да записва—на Дичо и различни фолк изпълнители. Първият ми ангажимент с предаване беше „Сладко отмъщение” и след това дойде „На кафе” с Гала. От тогава се изредиха страшно много предавания, но именно „На кафе” си остана голямата ми любов – може би заради искреното ни приятелство с Гала, която ми е като сестра”, откровена е Кремена

Източник:hotarena.net Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Стив Банън Помните ли Стив Банън? Беше шеф на предизборната…