НАЙ-НОВИ:

Костенец трепери. Чане имал списък с мъже, които смята да убие!

Три изстрела, вероятно предупредителни, се чуха от къщата на близките на убития Валентин Петров в село Очуша, близо до Костенец. В нея живеят майка му, баща му, бившата му жена, а и детето им.

Роднините на жертвата са подали сигнал в полицията, че са забелязали убиеца Стоян Зайков – Чане, потвърдиха за ЗАРАТА ченгета.

Униформените в къщата проверяват покрива и комина, където е възможно да се укрива Зайков, за когото се смята, че преди седем дни е пребил и убил жена си Милена Шишкова, а от вчера е заподозрян и в убийството на братовчед си Валентин Петров, който бе застрелян с преправена ловна пушка в дома си.

Роднините на застреляния мъж са видимо притеснени, полицаите се опитват да ги успокоят.

Междувременно в градчето се заговори, че Чане оставил списък с мъже, които смята да убие. Причината – жена му Милена не е имала една и две любовни афери, за което Стоян бил готов да отмъсти на всяка цена.

Хората се опитват да водят обичайния си начин на живот, но страхът буквално ги притиска, разказаха за ЗАРАТА местни. Рехабилитаторка от близкия санаториум в Момин проход, която помага на свои близки, прекарали инсулт, да се раздвижват, сподели: “Много ми е неудобно пред хората, които подведох, но не излизам от къщи. Страх ме е до мазето да сляза.”

Както ЗАРАТА писа, преди да бъде убит, Валентин разказа пред TrafficNews, че Зайков често ходил до селото. Там бащата на убития 42-годишен мъж има вила с камери, записите от които разследващите провериха на няколко пъти.

Психолозите определят като психопат издирвания вече седмица Стоян Зайков.

Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Министър-председателят Бойко Борисов и гръцкият премиер Алексис Ципрас ще дадат…