НАЙ-НОВИ:

Когато сърцето казва “да”, а астрологията “не”!

Често ли ви се случва да си кажете: “Защо все попадам на неподходящи?” след поредния неуспешен опит за връзка?

Всяка зодия си има един специфичен фатален тип човек, към когото винаги ще бъде привлечена.

Какви токсични партньори привличаш според зодията?

Зодия Овен

Привлечена си от мъж, който е активен в социалните мрежи и не се оплаква от женско внимание. Красив, амбициозен и самодостатъчен. Да бъдеш с такъв мъж е едновременно съкровище и проклятие, което предизвиква у теб емоционална катастрофа.

Зодия Телец

Сладък, добродушен мъж, който дава най-нежните и топли прегръдки на света и те кара да се чувстваш безрезервно обичана и обгрижвана. Уловката в това е, че все още е прекалено наивен и инфантилен, за да бъде пълноценен сериозен партньор.

Зодия Близнаци

С този мъж никога няма да скучаеш. Той обича да пътува, да общува с нови хора, взима импулсивни решения и е ненадминат в правенето на романтични жестове. В стремежа си да живее динамично и да бъде заобиколен от интересни хора обаче забравя за твоето присъствие, и то не само по време на събития, но и в живота му като цяло.

Зодия Рак

Този мъж ти предлага  изпепеляваща любов. В началото ще бъдеш опиянена от бушуващите чувства. В един момент те ще станат толкова силни и ангажиращи от негова страна, че ще започне да те задушава, защото ще навлезе в личното ти пространство по-бързо и по-дълбоко, отколкото си очаквала.

Зодия Лъв

Изкарва те от зоната ти на комфорт, вдъхновява те да работиш върху себе си постоянно, защото той самият е амбициозен и целеустремен. Понякога обаче имаш нужда от почивка, а той бързо се отегчава, когато някой не иска да крачи в един ритъм с него.

Зодия Дева

Толкова си влюбена, че би направила всичко за него. А това наистина е специално, защото не си склонна да полагаш усилия за всеки човек, който идва в живота ти. Той обаче не заслужава това твое отношение и изсмуква както енергията ти, така и финансовите ти средства.

Зодия Везни

Той ще ти поднесе изпепеляваща любов на пръв поглед. Но с времето маската му ще започне да пада, а заедно с това и разочарованията няма да закъснеят. След няколко страстни месеца една сутрин просто ще се събудиш и ще осъзнаеш, че този човек не се отразява добре на психическото ти здраве.

Зодия Скорпион

Чувстваш се най-продуктивна и най-уверена, когато си влюбена. В името на това си готова да направиш всичко за партньора. Точно затова вероятността някой да дойде и да се възползва от искреността ти е голяма.

Зодия Стрелец

Ти не си готова да се отдадеш на всеки и ти трябва време, за да обмислиш дали си заслужава да се отдадеш. Този мъж в началото ще направи всичко, за да бъде с теб, но веднага щом почувства, че вече те е спечелил, бързо ще се изпари.

Зодия Козирог

Ти намираш нещо привлекателно в това, да се състезаваш с партньора си. Знаеш, че си най-умна и най-опитна от всички, поне докато не се появи той. И докато в началото вашите словесни сблъсъци поддържат интереса ти, в един момент ти идва вповече и осъзнаваш, че това не е човекът за теб.

Зодия Водолей

Той те спечели с това, че споделя същата ценностна система. Можете да говорите с часове, бързо постигате  комуникативна интимност. След време обаче той започва да те кара да се чувстваш недостойна за него заради критичния тон, който повече те потиска, отколкото мотивира.

Зодия Риби

Той е артистична натура, пред чийто талант благоговееш. С времето обаче осъзнаваш, че си инвестирала време, финансови средства, чувства и усилия да вкараш ред и дисциплина в живота на човек, който не желае да израсне. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
„Всички възможни мерки са на масата. От развитието на ситуацията…