НАЙ-НОВИ:

Кобрата е броил 82 хил. за новото си любовно гнездо

82 116лв. брои Кобрата за новото си любовно гнездо. В него Пулев е съсобственик с последната си изгора Розали Петрова.

Кобрата и гаджето му се сдобиват с етаж от къща, постройка предназначена за магазин, както и двор чиято площ е над 160 квадратни метра. Имотът се намира в центъра на София и има доста занемарен вид.

Къщата е на два етажа, Пулев и Розали ще ползват  горния етаж. Сградата е доста стара. Строена е през 50-те години на миналия век. На външните стени е сложена изолация завесите на прозорците са дръпнати, да не се вижда какво се случва в стаите, на терасата е поставена сателитна чиния.

Кобрата и Розали Петрова са доста дискретни при срещите си в новата къща. Никой от живеещите там не ги е засичал. На долния етаж на къщата живеят роднини на продавачите.  Възрастна жена споделя пред „България Днес”, че не е виждала никой  да живее от години на този етаж и не знае дали има нов собственик. От няколко месеца Пулев и Розали се опитват да продадат имота. Любовницата на боксьора се изявява като успешен брокер на недвижими имоти. Имотът си закупили през декември. През февруари фирмата на Розали пуска обява за заменка на имота. За етажа, магазина и двормото място те търсят друг имот, независимо за какво е предназначен. В обявата Розали пише, че е възможно доплащане от тяхна страна.

Според слухове Кобрата и красавицата имат връзка от повече от 4 години. Запознават се случайно. Първата крачка прави той и успява бързо да впечатли 30-годишната бизнес дама. Розалия е от София, завършила е Софийския университет. След завършването си Петрова става собственик на фирма за недвижими имоти. Розали е една от жените, за които Андреа научава, че Кобрата й изневерява. Скоро тя публично обвини боксьора в системни изневери. Убедена е, че освен с Розали Кубрат е имал връзка и с много други. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
ВиК Стара Загора уведомява своите клиенти за спиране на водоподаването…