НАЙ-НОВИ:

Кои са новите участници в поредния сезон на “Като две капки вода”

Димитър Маринов е деветият участник, който замени Холивуд с „Като две капки вода“.

„Димитър отказа няколко проекта, за да бъде тук с нас. Сигурен съм, че българите ще оценят именно факта, че загърби други ангажименти, заради тях и най-важното – да знаят колко готини са всички те!“, разкри Маги Халваджиян по време на медийно събитие тази сутрин.

Освен присъствието на GALIA и холивудския актьор, продуцентът на шоуто съобщи още една новина: тази година участниците за първи път ще имат възможност да изберат своя образ за първия лайв.

„Миналата година имах възможност да бъда журито на „Като две капки вода“ – удоволствието и емоцията, които преживях през тези няколко часа, са достойни на вълнението от Оскарите. Щастлив съм, че ще бъда част от всичко това!“, сподели Димитър Маринов, който кацна преди броени часове в България.

Силни емоции предизвикаха и появата на GALIA – нежната половинка от дует КариZма. По време на събитието певицата загатна детайли от предстоящото си участие в шоуто: „На професионалния чар на Маги Халваджиян никой не може да устой! Може да кажем, че това е завръщане – като GALIA или като някой от образите. Моят близък приятел Ненчо Балабанов ми каза: „Това нещо ще ти се случи само веднъж – кога иначе би могла да бъдеш Мадона или Фреди Меркюри. Като победител в шоуто ми каза, че това е най-хубавото нещо, което му се е случвало.“

В очакване на „Като две капки вода“ – предизвикателството на имитацията на световните звезди.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Чудна, приказна горичка край добричкото село Дончево е впечатлила с…