НАЙ-НОВИ:

Кандидатствай за кредит с SMS – Cash Credit България

Тенденциите в днешно време е всичко да се случва във виртуалния свят, освен за поръчване на дрехи и храни, тази максима важи и за теглене на бързи кредити. Ако вие сте от хората, които не вярват много на интернет, но в същото време нямате достатъчно време, за да се придвижите до офис на Cash Credit може да кандидатствате за бърз кредит и чрез СМС на номер 1020. Други начини за кандидатстване за заем от Кеш Кредит България са вайбър, фейсбук, телефонен номер на фирмата, онлайн на сайта и стария познат начин – в офис на кредитната институция.

Как да кандидатствам за кредит с SMS 

Реално погледнато кандидатстването чрез SMS не е първата стъпка. За да имате възможността да предявявате желание за заем с SMS първо трябва да имате вече одобрен кредитен лимит. Това е максималната сума, която вие като клиент може да получите. Тя се определя при първото кандидатстване. Всички следващи заеми се отпускат и само с един SMS на номер 1020 без да се налага повторно одобрение, като сумата, която ще получите не трябва да надвишава първоначалния кредитен лимит. Ако желаете по-висока сума ще трябва да изчакате ново одобрение.

Какви са условията за получаване на кредит

За да получите заем, от която и да е банкова, небанкова, финансова или нефинансова кредитна институция вие трябва да:

 • сте пълнолетен гражданин на държавата;
 • сте способни да покривате месечните си вноски;
 • имате чисто кредитно минало – препоръчително, но не задължително;
 • имате валиден документ за самоличност.

За всички подробности относно условията за получаване на заем или конкретен случай касаещ вашата кандидатура може да попитате на номер 0800 200 88 или в един от офисите.

За колко време ще получа отговор

Cash Credit е институция, която предлага пари на своите клиенти. Те знаят, колко е важно всичко да се случва бързо, лесно и удобно особено в бързо развиващият се свят, в който живеем, защото времето е пари. За това всички процедури свързани с получаването на заем са много опростени и улеснени:

 • изпращането на документи за одобрение става онлайн – по всяко време на денонощието, от всяка точка на страната, до която има интернет достъп в 3 лесни стъпки;
 • Cash Credit предлагат най-бързия отговор – не повече от шест минути;
 • и не на последно място – получавате парите си веднага след одобрение, по банков път.

Къде да кандидатствам

Къде да кандидатствате? Където ви е най-удобно! Онлайн от:

 • вкъщи;
 • работното ви място;
 • парка;
 • кафенето;
 • сайта на Cash Credit, вайбър, фейсбук или SMS.

Друго място, от където може да кандидатствате са офисите на институцията – те са над 70 на брой, може да подадете вашите документи във всеки един от тях, може да вземете и парите си от тях в кеш веднага след одобрение.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Модният психолог Карън Пайн твърди, че огнено червено, класическо бордо…