НАЙ-НОВИ:

Калин Врачански подкара звяр за 150 бона

Секссимволът на българската сцена Калин Врачански вече се вози в чисто нов модел „Ауди“. В предаването на Николета Лозанова “Папараци” в неделя ще бъдат показани любопитните кадри. Откъде обаче актьорът, който в момента няма много ангажименти, се е сдобил със скъпата си придобивка, който струва около 150 000 лв., не е ясно, пише столичен всекидневник.Наскоро той е продал своята бързоходна хонда и преди да купи скъпарското си ауди, доста се е колебаел какво да е следващото превозно средство, в което да вложи парите си, пише БЛИЦ.

kola

Папараците засякоха Врачански да кара гъзарския си автомобил из центъра на столицата доста внимателно. Звездата се отби от пътя си само за да се подкрепи с една енергийна напитка и после продължи в неизвестна посока.

Известно е, че Калин е фен на бързото каране и има зад гърба си няколко катастрофи, но с новата си кола не смее да се вихри по улиците. Миналата година в предаването „Комбина“ по Нова телевизия Калин шашна водещите с признанието, че обича секса в кола и често използвал автомобила си за тази цел.

След успеха на сериала „Стъклен дом“ и участието му в няколко телевизионни реклами в актьорската гилдия не спират да одумват синеочкото, че се е взел прекалено насериозно. Врачански бързо забравил, че някога се е прехранвал като продавач на китки в цветарски магазин до Орлов мост, а първата му роля е била в детската приказка „Червената шапчица“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Най-бързият българин Денис Димитров не подцени държавното ни първенство в…