НАЙ-НОВИ:

Кали се гласи за свекърва, даже спретна дует със снаха си

Свекърва се готви да става певицата Кали.

Най-големият син на гласовитата изпълнителка Георги я запозна с гаджето си Виктория Тодорова, известна с псевдонима си Котенцето. Брюнетката е колежка на Кали. Виктория, за разлика от чалга певицата, се подвизава в рап средите.

Младата двойка е заедно от скоро, въпреки че се познават от няколко години. Котенцето живее в близост до дома на Кали. „Често я засичам – призна изпълнителката на хита „4-4-2. – Георги е гадже с нея. Тя е добро момиче. Харесвам я. Щом се обичат, нека се вземат младите“, обясни дипломатично Кали, пише в. “България днес”.

След няколко разговора с Котенцето чалга певицата предлага на бъдещата си снаха да направят обща песен. Парчето е факт. Носи името „Драми всякакви“.

„Получи се доста добре – разкрива Кали. – Вики не пее чалга. Изпълнението й е в нейния стил. В песента има хейт, който на мен лично ми харесва“, добавя още Кали. Певицата разкрива, че няма намерение да помага на бъдещата си снаха.

„Тя пее в различен стил. Не мога да й давам съвети и насоки. Вики е целеустремена. Допада ми изцяло мисленето й“, добавя Кали.

За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Екип от полски учени е изчислил, че повечето хора се…