НАЙ-НОВИ:

Кой подаде оставка от правителството?

Вицепремиерът и социален министър Ивайло Калфин подаде оставка, а премиерът Бойко Борисов я прие, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министър-председателят е разговарял с Ивайло Калфин. Двамата са изразили взаимната си благодарност за съвместната работа.

По-рано днес заместник-председателят на АБВ Румен Петков обяви, че в неделя партията ще гласува дали да излезе от властта и да изтегли всички свои кадри.

“Националният съвет на партията взе единодушно решение да предложи на предстоящия в неделя конгрес да преустановим партньорството си за подкрепа на правителството и да изтеглим нашите представители от изпълнителната власт. Неслучайно дадох за пример порочния подход при приемането на Изборния кодекс. 200 параграфа бяха приети за две нощи. Това са въпроси с изключителна важност, много чувствителни за българското общество. Нормално ли е да се приемат за две нощи? Ние категорично отхвърляме начина на правене на политика. Той е не просто неприемлив, той е вреден”, заяви Петков. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Най-нови
Виж още:
България участва за втори път със свой национален щанд на…