НАЙ-НОВИ:

Защо Кака Лара смени Нана в Съдебен спор?

Поредна рокада на екрана на Нова телевизия. Водеща на предаване “Съдебен спор” стана Лазара Златарева, по-известна на телевизионните зрители като Кака Лара.

Годината е 2012. Тогава Нана за пръв път споделя в ефир за болестта си. Тогава е на 38 и не знае дали ще доживее четвъртия си юбилей. Следва операция, лъчетерапии, медикаменти. Губи косата си. Но успява. Две години по-късно Нана отпразнува 40-годишнината си.

“Голяма радост ме сполетя на 40-тата ми годишнина. Аз бях толкова щастлива, че съм оживяла и оцеляла. Почувствах се по-силна, по-красива. Животът ми стана по-смислен. Така се чувствах тогава”, споделя Нана.

Нана Гладуиш борбена и силна жена която е преживявала и преживява най – големите премеждия на живота. Тя е родена в гр. Варна през 6 април на 1974 година, завършва музикалното училище в родния си град. Не вижда своето развитие в музиката и започва работа в Радио Варна. След години прави дебюта си в телевизия ММ, после става програмен мениджър на същата програма. Работи в радията „Витоша“ и „Тангра“ и в последствие я видяхме и предаванията „Сблъсък“ и „Съдебен спор“.

През 2012г Нана Гладуиш сподели болестта си рак на гърдата в ефир. Започна голяма борба за живота си и не само, започна една кауза към всички хора с подобни проблеми. Направи няколко големи кампании и се опитва и до ден днешен да спаси повече хора от коварната болест.

През май 2017 г., при рутинен преглед в Израел, тя разбира, че болестта й се е върнала.

Оттогава тя продължава да води предаването, а когато отсъства я замества съдия Иван Сотиров.

Изглежда ръководството е решило, че не е удачно едновременно съдията да е и водещ. “Обстоятелствата го налагат.”- беше отговорът на Кака Лара относно рокадите в предаването.

А ето и мненията на някои от зрителите след предаването:  “Перфектна, все едно е водила 10-те сезона от началото. Трябваше сериозно да се вгледам, за да осъзная, че замества Nana Gladwish”

И скромният отговор на Кака Лара: “Благодаря! Това е само защото много харесвам НАНА!  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
В оспорван финален мач бе решен 8-мият носител на Купата…