НАЙ-НОВИ:

Как зодиите разбират любовта

Ако си мислим, че някой не ни обича по начина, по който искаме да ни обича, това в никакъв случай не означава , че не ни обича с цялото си сърце. И какво от това?! Защо ми е любов, която не ме прави щастлив?

[ad id=”225664″]
Това, приятели, е първосигнална реакция. Но дали щеше да е такава, ако знаехме как човекът, който споделя живота ни, всъщност възприема и разбира любовта? Колко лесно би било, ако просто можем да преценим дали сме способни да му дадем това, от което се нуждае. Както и той на нас. Е, астрологията разбира се идва на помощ. Вижте как всяка зодия разбира любовта.

Любовта за Овен Ако ме обича, означава, че ще е готов/а на всичко за мен. Проявява ли егоизъм, значи това не е никаква любов!”

Любовта за Телец В днешно време ти излиза наистина прекалено скъпо да обичаш. Но все пак – има ли любов, е необходимо да има и даване. Ако не ми дава поне толкова, колкото и аз на него/нея, значи това въобще не е любов.

[ad id=”263680″]

Любовта за Близнаци Любовта е като колата. Тръпката е като бензина. Няма ли бензин, колата не върви. И просто си взимаш нова.

Любовта за Рак Когато обичаш, е необходимо да оценяваш какво другият е направил за теб и да си му благодарен. Няма ли благодарност, това не е любов.

Любовта за Лъв Любовта е силно оръжие, но все пак не е атомно. Атомното е моята чест. Ако любовта наранява достойнството ми, това означава, че не е моята любов.

[ad id=”263680″]

Любовта за Дева Колкото и да ми превъзнасяте любовта, тя също подлежи на анализ! Анализирам и разбирам дали си ме впечатлил/а дотолкова, че да те заобичам. Но ако си позволяваш да ме критикуваш или да ми заповядваш, вече няма да те обичам.

Любовта за Везни Всичко е в малките жестове! Ако ме обичаш, значи отвътре ще имаш желание да ги правиш за мен. Ако не, това не е любов.

Любовта за Скорпион Ако обичаш, значи ще си готов на компромиси и ще имаш търпение. Ще ме приемеш такъв/такава, какъвто/каквато съм. Няма ли воля за това, няма и любов.

Любовта за Стрелец В крайна сметка, любовта е необходимо да ти носи красиви и хубави емоции. Ако не го прави, то това със сигурност не е любов. Но все пак, аз ще ти дам шанс да поправиш нещата.

[ad id=”236993″]

Любовта за Козирог В любовта не са важни думите, а действията. Ако не може да оцени моите действия означава,че не заслужава любовта ми. А аз…, аз нямам големи очаквания. Искам просто нормален тон и уважение, нищо повече.

Любовта за Водолей На мен не ми трябва сексуален партньор. Такъв мога всяка вечер да си намирам. Аз искам приятел, на когото мога винаги да разчитам, с когото мога всичко да споделя. Ако няма приятелство, това не е любов.

Любовта за Риби Любовта е смисълът на живота, затова термин като “безсмислени жертви” няма. Ако има любов, е необходимо да си готов на всичко – да се бориш и да се грижиш за нея. Ако не си готов, това въобще не е любов.

Източник: actualno.com Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Рекламният клип, който ще представя България има десет явни фактически…