НАЙ-НОВИ:

Как да привлечем късмет в дома си

Домът ни не трябва да бъде място за стрес, а за отмора, приятни емоции с близки и приятели.

Добре е да помислим за някои по-приемливи в днешно време методи, с които да привлечем повече хармония и късмет в дома:

Например:

Ако входната ви врата сочи юг, боядисайте я в червено. Цветовете на вратите в определени цветове води до щастие и късмет –  според фън шуй. Ако вратата ви е с южно разположение – в червено или оранжево, вратите на север в синьо или черно, вратите на запад в сиво или бяло, а вратите на изток в кафяво или зелено.

Подкова – в много култури се смята, че те носят щастие и късмет, ако ги имаме в дома си. Подковата се поставя над вратата – някой смятат, че тя трябва да сочи нагоре, а други – надолу.

Свежите цветя ще донесат щастие в дома ви. Тези, които практикуват фън шуй вярват, че те ще донесат щастие, но само ако нямат тръни.

Според фън шуй е добре в дома да имаме повече кръгли или заоблени мебели –  потокът на енергията се подобрява.

Ароматните клечки  – успокояват,  и прочистват въздуха в дома. Същият ефект може се получава и с ароматни масла. Лавандулата е особено подходяща за изчистване на пространството.

Огледалото отразява енергията. Затова поставете различни огледала в дома, в които да се отразяват красиви гледки. Най-голямото огледало в дома увеличава капацитета на всички останали в дома. Поставени по подходящ начин, те могат да донесат късмет и спокойствие.

Поддържайте антрето чисто, подредено и добре осветено. Още една практика от фън шуй, според която не трябва да има излишен багаж в коридора.

Фигурки на слончета – те се възприемат като мъдри, верни и непоколебими, което е част от причината да са символ за късмет. Поставете малки фигурки в дома си, за да защитите семейството си.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...
  1. Клечки, слончета и подкови не са от Фън Шуй.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Сериозен наплив от автомобили и тази сутрин на изхода на…