НАЙ-НОВИ:

JYSK откри най-големия си дистрибуционен център за Югоизточна Европа в Икономическа зона София-Божурище

Датската верига за мебели и обзавеждане JYSK откри официално най-големия си дистрибуционен център за Югоизточна Европа в Икономическа зона София-Божурище.

Събитието откриха изпълнителният директор и президент на компанията Ян Бьо, посланикът на Дания в България Н.Пр. Сьорен Якобсен, икономическият министър Емил Караниколов и министър-председателят Бойко Борисов. Сред официалните гости беше и Антоанета Барес, изпълнителен директор на „Национална компания индустриални зони“, както и екип от експерти от дружеството, участвали в осъществяването на проекта.

Дистрибуционният център на JYSK се реализира в Икономическа зона София- Божурище, която е приоритетен проект на компанията.
Инвестицията е свързана с разкриването на 500 работни места по време на строителството, което приключи успешно и около 200 след влизането на обекта в експлоатация. Кoмпaниятa инвecтиpa 107 милиoнa eвpo в бaзaтa cи в Бългapия.
Дистрибуционният център на JYSK е осмият логистичен център на компанията в Европа.

Той ще обслужва над 200 магазина на компанията в България, Гърция, Сърбия, Румъния и Босна и Херцеговина. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Всички трудови книжки да бъдат сменени с нови до 1…