НАЙ-НОВИ:

Жорж Ганчев в Стара Загора: Управляващите пресолиха супата, мимансът в парламента не знае какво става в Отечеството

В Стара Загора кандидатите за президент и вицепрезидент Жорж Ганчев и Кольо Парамов представиха десетте точки от своята предизборна програма, предаде БТА.

Ние ще гарантираме независимостта на трите власти, категоричен е кандидатът за президент. Сред останалите акценти в програмата  е създаването на силна армия и привличане на млади специалисти, които да се завърнат в родината си. Аз с години наред се опитвам да сдобря Америка и Русия, защото тези две държави трябва да гарантират мира, изтъкна Жорж Ганчев. Той обяви, че наскоро е бил на работно посещение в Москва.

Голямата изненада на тези президентски избори ще бъдем ние, прогнозира финансистът Кольо Парамов. Новата българска политика се нуждае от качествена промяна, подчерта кандидатът за вицепрезидент. Жорж Ганчев и Кольо Парамов са първата известна кандидатпрезидентска двойка, която ще участва на вота през есента. Тази вечер кандидатите за президент и вицепрезидент имат среща с граждани. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Европейската нощ на музеите ще бъде на 21 май от 19,00…