НАЙ-НОВИ:

Жените-социалистки от Старозагорско се активират за спечелване на президентските избори

Обединението на жените-социалистки от област Стара Загора очертаха приоритетите в бъдещата си работа за спечелване на президентските избори, за образованието, здравеопазването и социалното подпомагане на уязвими групи, за отговорност и грижа за децата и възрастните хора, внимание към младите семейства и майките.

Новоизбраният координатор на социалистките за област Стара Загора Донка Динева участва в заседанието на националното ръководство на ОЖС (Обединението на жените-социалистки) в почивните дни. Жените-социалистки избраха оперативно ръководство на структурата си, която е част от БСП. В него са включени 17 активни жени – евродепутати, български народни представители, участнички в местното самоуправление и активистки на БСП. Заместници на председателя на ОЖС Катя Николова са Атанаска Тенева, Деница Златева, Дора Янкова, Илияна Йотова, Марияна Бояджиева, Смиляна Нитова.

„Очертани като приоритети бяха предстоящата ни активна дейност за спечелване на президентските избори, отговорност и грижа за децата и възрастните хора, внимание към младите семейства и майките”, каза Динева, член на националното ръководство на ОЖС. Жените настояват държавата да не се оттегля от своите конституционни отговорности в образованието, здравеопазването и социалното подпомагане на уязвими групи.

Донка Динева бе избрана за координатор на региона преди дни на отчетно-изборно заседание, в което участваха представители от седемте клуба от областта – Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Раднево, Гълъбово, Мъглиж и Гурково. До края на август предстои да се структурират в клубна дейност и социалистките от Павел баня. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Това изискване не е новина, а само напомняне от НАП,…