НАЙ-НОВИ:

Доказателството, че извънредното положение може да почака! #УТОПАЦИЯ

Няма начин да няма начин! Сигурно това се върти в главите на много от нас, когато просто ни се прииска да избягаме от извънредното положение, от вируса и от всичко негативно, което ни залива всекидневно. Сигурно това е била и мисълта на собствениците на UTOPIA FOREST – малък хотелски комплекс с вили, сгушен в лесопарк “Росенец” край Бургас. Няма начин да няма начин… и ето как идеята за легално бягство от прийомите на щаба, ни идва като ултимативното спасение!

Разгледайте пълната презентация на #УТОПАЦИЯ 

Изолация в гората. Почивка край морето. Забавление за цялото семейство. Безопасност за децата. Спорт на открито и чист въздух. На което и от тези неща да държите изключително много за вашата почивка – имате ги накуп с #УТОПАЦИЯ. Така се казва пакетната услуга, с която хотелиерът Кристиян Киров доказа, че няма начин да няма начин за любителите на природата и турстическия бранш.

Изгледайте обръщението на Кристиян Киров за #УТОПАЦИЯ

Единственото условие да дадете отрицателен тест за COVID-19. Това е особеното условие, гарантиращо безопасността на всеки един кандидат за луксозна вила в гората на Отманли, край Бургас. #УТОПАЦИЯ е пакетна услуга, която включва страхотно преживяване, гарантира сигурността и здравето ви, и гарантира спомени за цял живот – далеч от карантина и страх!

https://www.facebook.com/utopiaforestbg/

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Слънцето е в квадратура със Сатурн  - Сатурн постоянно се…