НАЙ-НОВИ:

Изповедта на Ричард Гиър, която обиколи света: “Не можеш да избягаш от собствената си съдба.”

“Майката на моя приятел се хранеше здравословно цял живот. Тя никога не консумираше алкохол, нито каквато и да е “лоша” храна, спортуваше всеки ден, беше много гъвкава, много активна, приемаше всички добавки, които лекарят й беше препоръчал, никога не излизаше на слънце без защита, а и когато излизаше, беше за кратко – практически защитаваше своето здраве в най-голяма степен. Днес тя е на 76 години и има рак на кожата, рак на костния мозък и екстремна остеопороза.
[ad id=”225664″]

Бащата на моя приятел ядеше бекон, сланина, масло, не спортуваше, стоеше на слънце докато не изгори всеки път. Подходът му към живота е такъв, че да живее на максимум, а не както другите му предлагат. Той вече е на 81 г., а лекарите казват, че има здравето на млад човек.

“Хора, не можете да избягате от вашата участ. Тя е някъде там и ще ви намери, а думите на майката на приятеля ми, която все още е жива бяха: “Ако знаех, че живота ми ще завърши по този начин, бих живяла на максимум, наслаждавайки се на всичко това, за което ми беше казано, че не трябва!”

[ad id=”236999″]

Никой от нас няма да излезе жив от този свят, така че спрете да се отнасяте към себе си така, както другите ви налагат. Яжте вкусна храна, отидете на разходка в хубав слънчев ден, скочете в океана. Кажете истината, която носите в сърцето като скрито съкровище.

Бъдете откачени, смешни. Бъдете любезни. Бъдете луди. Няма време за нищо друго”, препоръчва известният актьор.

[ad id=”263680″]

image1 (9K)

Независимо дали това е история, която наистина се е случила на известния актьор или не, урокът е ясен: “Не бъдете обсебени от нещо, само защото става дума за мигновна тенденция или нечия препоръка. Живейте живота си по собствен начин”. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
„Не си никаква майка. Една майка трябва да знае как…