НАЙ-НОВИ:

Изпитани рецепти срещу махмурлук от форумите: То като те удари, ходи го лекувай…

Споделени лекове против препиване намерихме във форума hardwarebg.com, публикувани на 8 декември, но преди 10 години. Махмурлукът все пак не е от вчера… Ето и няколко съвета от “специалисти”:

Копираме ги без редакторска намеса.

 • “Пиене на читав алкохол
  Освен чистите алкохоли (червеното вино и уискито, както и някои ромчета и всички ликьори спадат в друга група, те напиват като спрете да пиете), пийте мешано – водка с портокалов/лимонов/грейпфрут сокчета, джин със същото, всичко със същото. Може и чисто плюс цитрусовите сокчета.
  А най-чисто – качествена водка. Аз неам нерви за нея де, много безвкусно ми се види, не че не я пия, ама..
  А рецепта против махмурлук – то като те удари, ходи го лекувай
 • Аз имам една моя рецепта. По принцип пия рядко, още по-рядко съм с махмурлук, но ми се е случвало и това което практикувам е…вода. След като те е ударил махмурлука почваш да пиеш вода-1,2,3 литра. Бавно, но постоянно я пиеш. С това ходиш и през 5минути до тоалетната, а в нея из*икаваш алкохола. Рецептата е подходящата, защото когато се напиеш нормално и някакво кол-во алкохол остава в кръвта ти, но то е нормално, не пречи. Когато стане повече от допустимото, тялото почва да го изхвърля по определен начин- чрез потта, чрез уриниране, ако си пил много-директно чрез драйфане. Поради тази причина метода с водата е добър.
 • Изцеден сок от суров картоф(не става от всички сортове – има едни червени големшки)!
  Много е гадно но е направо трепач!След час можеш пак да отпочнеш.
 • Значи преди лягяне 2(два) аспирина или упсаризина. Ако може и витамин Ц (за пушачите наложително). На сутринта в зависимост от това дали си на работа или ще продлжаваш:
  1. Марината от кисели краставици, водата на компот от праскови и алказелцер (надул ти се бил корема, аааааааа ти не си от нашта партия опраай се).
  2. “Бира и шкембе” Ъпсурд. След третата започваме експеримента отново.
 • В малка чашка смесваш малко лимонов сок, мед, капки валериана и повечко ментови капки- те да не ти се свидят. Удряш на екс и си готов за отскок! После можеш да минеш на шкембе!!!

Завършваме с може би “най-мъдрата” рецепта:

спане…
или още пиене…
Не знам за трети ефективен вариант… останалите са половинчати. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 7 януари ще бъде предимно облачно. През нощта в…