НАЙ-НОВИ:

Издирват се родителите на изоставено бебе

Полицията издирва родители или близки на бебе, изоставено на 24 юни на междуетажна площадка в жилищен блок в района на Автогара-Варна, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Момченцето е на видима възраст около 6-7 месеца, със светъл тен, тежи 7,6 кг., високо е към 70 см. Очите му са тъмни, сиво-сини, кръгъл овал на лицето, без зъбки. То е в добро здравословно състояние, добре гледано.

Към датата на намирането му е било облечено със сива тениска, с тъмносини ръкави и кантове от двете страни, с червена яка и надпис под нея „Best Race”, с рисунка на състезателна кола (герой от анимационното филмче – Маккуин Светкавицата). Носело е дълги сиви панталони, със син кант от двете страни.

Жената, която е оставила момченцето е на видима възраст около 20 – 25 г., светлолика, с кестенява права коса, вързана на опашка. Била облечена с цветен клин и цветна блуза с къс ръкав. До момента издирването на жената в област Варна не е дало резултат.

Хората, които имат информация за жената или за други близки на момченцето, могат да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Снимките на бебето са публикувани със съгласието и съдействието на Дирекцията за социално подпомагане – Варна. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На 28 юли, на предстоящата сесия на Общинския съвет, местните…