НАЙ-НОВИ:

При строга секретност протича личният живот на Ива Софиянска

Ива Софиянска се покри след като прокуратурата погна нейния свекър Васил Божков.

При строга секретност протича личният живот на едно от популярните лица на Нова – Ива Софиянска, след като нейния свекър Васил Божков има проблеми с прокуратурата.

Софиянска си е наложила тотална хигиена, що се отнася до публичното огласяване на нейното ежедневие.

Откакто бащата на мъжа й Антон се сдоби с 11 обвинения, сред които ръководене на организирана престъпна група, търговия с влияние, задържане и отчуждаване на културни ценности, неплащане на стотици милиони левове такси от хазарт и други, тя рязко смали активността си в социалните мрежи.

А допреди няколко месеца, Софиянска най-редовно задоволяваше любопитството на последователите си, воайорстващи в профилите й какво е да си снаха на олигарх. Ива не се притесняваше да се показва по бански и често информираше посетителите на социалните мрежи край кой басейн се намира.

Луксозният живот на сем. Божкови, обаче окончателно секнаха. Снахата на укриващия се в Абу Даби милионер вече не смее и не споделя нищо, което по някакъв начин да подсказва за стандарта на живот на семейството.

Редките публикации на Ива Софиянска-Божкова са предимно на професионална вълна и са свързани с работата й в Нова. Единственият член на скандалната фамилия, над който не е наложено забрана за социалните мрежи, е… Батман. Батман е френският булдог, който живее със семейството от февруари, малко след като Васил Божков бе обявен за издирване. И ако допреди това да се случи, феновете на Ива се наслаждаваха на нейните кълки, изпънати по шезлонгите край басейните, сега гледат кълките на булдога, докато мързелува в покоите на стопанката си, пише Ретро. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
Мариана Векилска е понижила значително стандарта си на живот. Фотографи…