НАЙ-НОВИ:

Ива Софиянска-Божкова приключи с Нова телевизия

Поредното популярно лице приключи отношенията си с „Нова“! За това призна самата журналистка. В социалната мрежи тя сподели, че напуска най-гледаната телевизия.

За раздялата й с „Нова“ се заговори още преди месеци. Тя поясни, че напуска частната телевизия сега, дни преди началото на есенно-зимния сезон.

Една от версиите е, че снахата на Васил Божков е уволнена от телевизията. Дълги години води собствена рубрика в съботно-неделния блок на телевизията. Гледаемостта на нейните проекти спада рязко. Въпреки че полага огромни усилия да вдигне повече рейтинга с оригинални и силни материали, шефовете на „Нова“ вземат решение да се разделят със Софиянска.

Частната телевизия редуцира бюджета си покрай кризата с коронавируса. Журналисти със сериозни заплати бяха уволнени, вероятно в това число влиза и Ива Софиянска-Божкова. Снахата на обвиняемия бос си урежда колосална сума, още при старите собствениците на телевизията.

Засега Ива планира да си вземе кратка почивка, след което да си намери работа в друга медия. Дъщерята на Стефан Софиянски не иска да се занимава с друго освен с телевизионна журналистика. Очаква се на мястото на Ива да се появи друга популярна журналистка, която да запълни дупката в екипа на предаването „Събуди се“, където снахата на Божков се подвизава доскоро. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
“Тази сутрин в 3 ч. маскирани полицаи са разрушили палатковия…