НАЙ-НОВИ:

Искри прехвърчат между Глория и Мегз

МЕГЗ представи новия епизод на предаването си МАСКАТА. Тя показва грозната истина за извращенията, които млади момичета и момчета правят когато са дрогирани.

В епизода МЕГЗ съпоставя истинския разказ на бившо наркозависимо момиче със съветите на последователите на Дънов, които среща докато е била на седемте Рилски езера по време на Божествената нова година. В типично нейн стил тя провокативно имитира наркозависима, която се дрогира, паднала до тоалетната чиния, Каканашева успя да предизвика голяма дискусия по темата. Постът й Инстаграм получи над 7 хиляди лайка и стотици коментари. Един от коментиралите е на Глория.

Глория написа под поста на МЕГЗ:

“Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”.

Мегз веднага отговори:

“ Здравей Глория, ти може да не ме познаваш, но аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си най-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” – исках и аз така. Когато, обаче, станах толкова известна видях как зад този лъскав свят всъщност има доста пумия. И си казах “Ей аз не искам да заблуждавам момичетата, че това е уау. То не е. Искам да се изправя и да показвам истината, защото ако на мен някой някога ми я беше показал, щях да направя много по-малко грешки. Аз вярвам, че мога да оправя света. Може би не целия, но и на 2-3 отвратили се да повлияя – стига”

Глория отвърна: “ Не нападай лично, мила. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех”.

МЕГЗ отвърна: “ще те посъветвам да гледаш видеото. Убедена съм, че ще ти хареса. Успех”.

Последваха десетки отговори на коментара с обвиняващи реплики към Глория за влиянието на чалгата и мутренските години върху сегашното ни поколение. Малко по-късно Глория изтри коментара си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
30.09.2020г. (Сряда) 09:00/17:00 Поради ремонтни дейности на главен външен водопровод…