НАЙ-НОВИ:

Игнатова пусна интимна СНИМКА с новия си, за да дразни Рачков

Доскоро Мария Игнатова избягваше да показва личния си живот в социалната мрежа, но откакто стана ясно, че с бившия й Димитър Рачков ще делят зрителите в конкурентните Нова и бТВ, направо е сменила тактиката, за да привлече повече интерес към себе си.

На 14 февруари блондинката свали завесата и показа интимен момент с половинката си Ивайло Нойзи Цветков. За Деня на влюбените водещата на „Папараци“ сподели в социалната мрежа кадър, на който журналистът нежно я целува по рамото, а тя е прикрила лицето си от вълнение. „Тихо“, написа Мария към снимката, придружена с хаштаговете любов и рокенрол, пише „Хотнюз“. Цветков, с когото Игнатова има връзка в момента, казва, че тя е „нежна, умозрителна, куул, малко като океана на Соларис. Поглъща те, ти се губиш вътре и няма спасение.“

Дали от страх, че бившия й Димитър Рачков тръгва с конкурентно шоу в ден и час около излъчването на „Папараци“, но напоследък блондинката е доста дейна в генерирането на интерес към особата й. Какъв по-добър начин от това да показваш гаджето и това колко се обичате, коментират в средите. До шоуто на Рачков остават броени дни. То ще тръгне по Нова телевизия на 7 март, а до тогава екс-изгората му има малко време, за да си подсигури интерес към доста безинтересното напоследък „Папараци“.

 

  Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
  Берое записа победа №9 от началото на сезона, след…