НАЙ-НОВИ:

Идеално време за вземане на важни решения

Луната е в знак Водолей до 05:29ч на 5 август – ставаме по-чувствителни и нервни.

Луната във Водолей носи различни изненади. Практически е безполезно да се разчита на разума. Възможна е проява на бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, новото, интересното, необичайното.  Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста необичайни.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Пълнолуние в знак Водолей в 19:00ч. –  емоционални и раздразнителни.

Конфликтите, които започват в този момент, няма да бъдат безобидни и няма да завършат бързо и лесно. Може да се появи безсъние. Излишъкът от енергия не дава спокойно да се живее. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Нараства и нивото на престъпността. Увеличават се пътно-транспортните произшествия и инцидентите. Внимателно трябва да се отнасяме към всички знаци, които съдбата ни праща. Засилват се любовните чувства при влюбените.

Доминиращ 14 лунен ден до 21:02ч на 3 август (от 20:21ч на 2 август)

Това е най-мощният енергийно ден на лунния месец. Хубаво  е да се започват нови дела, ще бъдат успешни. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не  е време за почивка. Подходящо време за всякакъв вид общуване.

Енергията на деня може да повлияе върху настроението. Не трябва да оставяте на отрицателните чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Препоръчително е енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Да се намали приема на вода и други течности. Сега те натоварват организма, затова се препоръчва сухо гладуване. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстригването може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Следва 15 лунен ден от 21:02ч на 3 август до 21:36ч на 4 август

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да подреждате и да чистите. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
3 август (понеделник) „Лято в библиотеката“  Да съберем лятото, четенето…