НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 14 август: Срещи, разговори, интимни и любовни преживявания

В петък не бързайте да се настройвате за почивка през следващите два дни. Огледайте добре нещата, с които сте били ангажирани от началото на седмицата и проверете, кое сте изпълнили и кое сте забравили или изоставили.

Много е важно дали сте постигнали някакъв успех в работата си, за да може да продължите напред и нагоре през следващите дни. Ако интуицията ви подсказва, че вървите в правилна посока, продължавайте смело напред. Ако имате съмнения – преразгледайте наново конкретната ситуация, в която се намирате. Важно е да вярвате в успеха си, но това не означава, че трябва да бъдете слепи, наивни или прекалено самоуверени.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате интересен ден за интимни и любовни преживявания. Ще очаквате новини от хора, които не живеят във вашия град. Бъдете внимателни при шофиране, тъй като днес са възможни инциденти или неприятности по време на пътуване свързани с нечия самонадеяност или лоши маниери. Вечерта ще бъде чудесно да посрещнете гости в дома си или да отидете някъде на гости.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, внимавайте в изразходването на пари от личния си или семеен бюджет. В петък ще има много динамика в ежедневието ви. Този ден носи за вас повече срещи и разговори. Не са изключени кратки моменти на напрежение свързани с тях. Могат да ви изненадат неприятности от неочаквано място. Избягвайте да се вторачвате в миналото си и най-вече в минали грешки на ваши роднини или приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък бъдете подготвени за срещи и разговори с хора по важни теми свързани със семейството или с работата ви. Добро развитие ще имат разговори от финансов характер. Днес не се страхувайте от промените. Любовният ви живот може да поднесе всякакви изненади. Изненадите днес могат да бъдат свързани с момиче или с млада жена. Денят носи късмет или съдбовно събитие за жените над 35 годишна възраст.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас петък ще бъде интересен, но и специален ден. Използвайте благоприятните вибрации да стартирате нов проект, нова идея или нова връзка. Бъдете отворени за новите неща и хора в живота си. Благоприятно развитие ще имат дела или действия свързани с имот на починали родственици. В петък мнозина от вас ще трябва да направят избор на подарък за специален случай (празненство). Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Във връзка с големия брой лични документи, които подлежат на…