НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 13 август: Разрешаване на проблеми, радостни моменти, благоприятни обстоятелства

Постарайте се да приемате хората и събитията по-спокойно. Избягвайте тревогите, припряните действия. Движете се бавно, за да имате време да се хармонизирате с вибрациите на деня и с енергията на хората около вас. Важно е в действията си да влагате повече човечност и доброта, без да очаквате благодарност или някаква отплата. Това е ден, в който ще  имате достатъчно време за почивка, медитация или други духовни занимания. Фокусирайте се върху собствения си живот, от какво не сте доволни и какво искате да промените. Не е ваша работа да се месите в живота на други хора или да се опитвате да ги променяте.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец – търсете практично разрешение на проблемите и неприятностите, контролирайте по-добре емоциите си. Една подготовка за предстоящо пътуване ще създаде напрежение или притеснения. Отношенията ви с хора от други градове или държави ще са сложни, но не и драматични. Денят вещае специално събитие или новина в семейството ви. Този ден ще е сложен за финансовите ви дела, така че оставете, което е възможно да свършите утре. Ще срещнете затруднения при работа с документи. В работата си може да постигнете много, но това ще зависи от коректността и професионализма ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог – ще ви разстроят битови проблеми или проблем от имотен характер. Радостните моменти сега ще са свързани със срещи с хора отблизо и далеч. Неочаквана ситуация с дете или с млад човек ще натовари отношенията ви със сложни емоции. Има опасност да похарчите пари за ненужни или некачествени вещи и стоки. Като цяло бъдете внимателни с парите в портфейла си. Добро въздействие върху настроението и плановете ви ще има разговор или среща с по-млад от вас човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей – ще имате сериозен ангажимент от професионален или административен характер. Ще постигнете важни за вас успехи, като за тях ще възникнат благоприятни обстоятелства. Използвайте този ден да свършите повече работа. Избягвайте негативни хора или такива, които имат труден характер. Действайте смело по реализация на плановете си. Помощ или съвет от страна на човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак ще има благоприятно въздействие върху делата ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби – развитието на всяко едно събитие ще зависи от вашите емоции и настроение. Емоциите и необмислените ви реакции, могат да предизвикат стресова ситуация или инцидент. Това ще бъде благоприятен ден за любов, ако сте склонни да давате любов без да имате специални очаквания. Този ден вещае преживявания свързани с природни явления, политически събития или обществени мероприятия от особено значение. В личен план не ви очакват изненади относно планове, които имате за семейството. Възможно е да посетите някой, който има здравословен проблем или се намира в болница. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Палатковият лагер в центъра на Варна, както и тези в…