НАЙ-НОВИ:

Хороскопът за 12 август: Равновесие в действията, думите и мислите

Търси се хармония в живота, но трудно ще я постигате. Стремете се към отговорност при изпълнение на днешните задачи и не създавайте затруднения на други хора, да изпълнят своите ангажименти. Трябва има равновесие в действията, в думите и в мислите ви. Избягвайте прояви на горделивост, алчност към нещо, което не е ваше, и което не ви се полага. Днес успехите ще се дават според заслугите на всеки един от вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес мнозина ще преживеят среща или събитие свързано с дете или с млад човек. Сега може да ви зарадва новина относно човек, когото познавате и който живее в друго населено място. Ще имате благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от далеч. Ще ви се наложи да вземете важно решение, което не бива да отлагате. Днес основните ви задачи и отговорности ще са свързани с дом и семейство.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, изненадите в сряда ще са свързани с работата и бизнеса ви. Те  ще са следствие от предишни ваши действия и решения. В сряда може да ви зарадват пари, които ще дойдат от различни източници. Избягвайте неприятности с жена, чието развитие няма да може да контролирате. Адаптирайте се бързо към неочакваните промени или събития, които ще възникнат днес.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване е било забавено или отлагано досега поради различни причини. Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с роднина. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе удобства и настроение. Поемете своите отговорности и задължения без да мърморите.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда от вас ще се изиска повече твърдост и увереност в действията ви. Вашата сила ще бъде в умението ви да следвате своите цели и планове за деня, без да пилеете времето си и без да следвате сляпо хората около вас. Връзките с чужбина могат да имат интересно и успешно развитие. Днес търсете сговор и хармония в отношенията си с хора, с които ще имате контакти. Този ден е добър за любовни срещи и преживявания. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Въглищните електроцентрали са от стратегическо значение както за енергийната, така…