НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 6 май вече е тук

Овен

Това е ден, в който да запазите желанията си в тайна. Дори да са добронамерени още не е настъпил момента да ги споделяте. Бъдете сдържани.

Телец

Сега е най-подходящо да отделите време за проверка на дейностите ви от последните дни. Може да направите важни корекции, за да започнете работната седмица начисто.

Близнаци

Този понеделник прегледайте плановете и графика си за работната седмица. Хубаво е да сте с 1-2 действия преди конкурентите.

Рак

Използвайте времето максимално, за да вземете всичко от почивния ден. Не изпитвайте никаква вина за това, че използвате почивката си пълноценно.

Лъв

Моментът е подходящ ден за изхвърлянето на всичко ненужно. Не бъдете прекалено сантиментални особени за вещи от бита.

Дева

Във форма сте да отметнете много задачи, свързани с бита. Ще ви хрумнат и блестящи идеи за преустройство на дома, но не се захващайте с неизпълними задачи.

Везни

Помислете най-вече за себе си. Направете всичко онова, за което все не сте имали време или поне една част от нещата, които ви носят удоволствие.

Скорпион

Не оставайте у дома. Имате възможност да се запознаете с интересни хора, които покажат една нова и непозната за вас страна от живота.

Стрелец

Не се насилвайте за нищо. Ако ви се стои у дома – останете. Насила хубост не става, а и не бива.

Козирог

Прекарайте времето със семейството си в неангажиращи и разтоварващи дейности. Работата няма да избяга.

Водолей

Това е ден, в който да проявите умереност и скромност. Изберете обикновените неща пред суетата и самоизтъкването.

Риби

Този понеделник не залагайте на факта, че е почивен ден. Имате възможност да свършите много работа, която да ви спести извънредни усилия през седмицата. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
На мирен протест излязоха жителите на карловското село Кърнаре. До…