НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 5 май вече е тук

Овен

Тази неделя потърсете истината извън себе си. Нещата около вас ще са тези, които ще ви разведрят и покажат другата страна на живота.

Телец 

Не търсете виновник за собствените си проблеми. Повечето от нещата си ги причиняваме сами. Просто помислете как да не повтаряте грешките си.

Близнаци

Не подценявайте мнението на близките ви, но и не позволявайте да ви вменяват вина. Имате нужда от сверяване на часовника и нищо друго.

Рак

Тази неделя е време, в което да си починете от рутината. Всичко привично ще ви причини душевни страдания. Търсете различното.

Лъв

Денят е добър да помислите къде може да спестите ресурси и усилия. Дайте си сметка какво ви носи суетата и какво смирението.

Дева

Точно сега не разгласявайте плановете си. Ваша тайна може да стане достояние на некоректен човек. Най-добре прекарайте деня в усамотение.

Везни

В неделя не си правете прекалени илюзии. Сега е важно да имате реалистична представа за нещата и да действате максимално хладнокръвно.

Скорпион

Въздържайте от всякакви действия в личен план. Най-добре се отдайте на мързелуване с изключен телефон и компютър.

Стрелец

Това е вашият ден за споделяне. Поделете деня, храната, впечатленията си с близък човек. Телефонен разговор с близък роднина също ще стопли душата ви.

Козирог

Не пристъпвайте ничии лични граници. Бъдете коректни към другите, както вие бихте искали те да са коректни към вас.

Водолей

Тази неделя се постарайте да бъдете честни със себе си и близките си. Сега може да изясните въпроси, които са ви тормозили дълго време.

Риби

Не се обвинявайте, ако не изпълните предварително замисленото. Денят ще ви подскаже как да действате. Водете се по интуицията си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Цветанов: Атакуват ме два месеца преди изборите! Ситуацията от 2013…