НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 3 юни вече е тук

Понеделник ще изиска от някои родители да посетят училище или друга важна институция свързана с образованието или личностното развитие на дете. Ще можете да реализирате своите планове и очаквания за деня, затова преди всичко се стремете да запазите позитивно настроение или сила на духа.

През първия ден от седмицата ще получите новини от финансов характер, които вероятно ще дойдат чрез приятели или хора от ежедневието ви. В любовта бъдете предпазливи, но избягвайте прояви на ревност, излишна подозрителност или мнителност.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще можете да се радвате на добро настроение. Причина за тази позитивна промяна може да е важна за вас новина, среща или друго събитие. Сега е важно да имате реални очаквания за развитието на събитията през този ден. Разговор с приятели или колеги може да ви даде идея за допълнителен доход.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, за вас понеделник ще бъде ден за активни и решителни действия. Важно е да контролирате емоциите и да сте внимателни с думите си. През този ден ще ви се наложи да вземете решение свързано с разговор или посещение, които ще бъдат в плановете ви за тази седмица.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще ви вълнуват различни духовни теми, контакти с хора, които имат подобни интереси и други. Различни неочаквани, но приятни събития ще намерят начин да ви изненадат. Ако възникнат неприятности в определени хора в живота ви, значи е време да преосмислите отношенията си с тях.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник един от важните ви ангажименти ще бъде свързан с пари или с документи. Особено благоприятно развитие ще имат паричните ви дела с жени.

Изненадите в понеделник ще са приятни и ще ви донесат положителни емоции. Това е благоприятен ден за любовни или романтични контакти с хора от различни населени места.

image1 (9K)

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

image1 (9K)

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Зловещ инцидент се е случил вчера край хисарското сели Михилци…