НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 29 март е вече тук

В петък ще имате благоприятен ден за пътуване и за любовни развлечения.

Благоприятно развитие ще имат срещи с партньор, който живее в друго населено място.

След преодоляването на различни затруднения ще можете да се зарадвате на успех свързан с вашето жилище или с вещи, които притежавате.

Възможно е мислено да се притеснявате за развитието на една ситуация в живота на дете или млад човек.

Мъжете над 35-годишна възраст да внимават с разходите и финансовите споразумения които ще направят.

Овен

В петък може да търсите и намирате навсякъде около себе си красота. В съпружеските отношения сте активни и ревниви. Това може да доведе до свади.

Възможно е да се решите на преустройство и обновяване в работата си. Има вероятност за получаването на материални средства по женска линия.

Телец

Вероятен е риск от изостряне на взаимоотношенията с любимия човек. Възможни са жестоки сблъсквания с външното обкръжение. Както никога досега трябва да проявите търпение и самообладание.

Не встъпвайте в семейни конфликти, избягвайте свадите и конфронтациите, всякакво противопоставяне в края на краищата може да се обърне против вас. Може би е по-добре да разговаряте на четири очи с близки хора. Сполучлив ден за кариерата и установяване на делови отношения с влиятелни хора.

Разположени сте към обмисляне на глобални идеи, а окончателното доработване на проекта поверявате на другите. Възможно е да ви се наложи да търсите напрегнато спонсори и източници за финансиране на новия си проект.

Близнаци

Не взимайте решения в разгара на спора, тъй като анализирате проблема от типични гледни точки, усложнявайки ситуацията и дразните своите избраници.

Отличавате се с лека приспособимост към всякакви ситуации и хора. Не е изключено да проявите в учението и в работата остър ум и необикновени интелектуални способности.

Леко усвоявате чуждите езици. Възможно е да спечелите пари на базата на необикновени нови разработки, при това е по-добре да работите сами.

Рак

Въздържайте се от излишна привързаност при сключването на брак. Вие сте активни и изпълнени от желанието да направите нещо изключително, но не се суетете, тъй като вашият ентусиазъм може да бъде неразбран от членовете на семейството.

Подходящо време за учение и повишаване на квалификацията. Но на импулсивните, несериозни Раци, грижещи се само за своето благо, този ден може да донесе големи загуби.

Лъв

Много Лъвове имат успех с противоположния пол. Вие сте меки и добри, ако не ви попречат в осъществяването на целите ви, но твърди и сурови, ако близките ви помислят да ви възпрепятстват или се опитат да ви използват за свои цели.

Получавате от звездите неизтощима енергия и излишна импулсивност в поведението, независим характер и стремеж да се борите за законността и справедливостта, като при това сте склонни в конфликтите да взимате страната на губещия.

Способни сте едновременно да печелите и пари, и врагове.

Дева

Може да се почувствате объркани пред възможен избор. Благодарение на своето честолюбие може да бъдете въвлечени в ненужни спорове или празни контакти, които няма да донесат нищо добро.

Старайте се да изпълнявате работата си в срок. Денят е неуспешен за трупането на пари.

Везни

Пазете се от завистници и съперници. Разчитайте на интуицията си и се постарайте да определите за себе си – кой е истински приятел и кой враг.

Ако направите правилния си избор, отношенията ви с близките са хармонични и надеждни.

Трябва да задържите късмета. Постарайте се да вложите пари с максимална изгода.

Скорпион

Всичко, което идва от външния, ограничен свят на затворените в себе си хора, ви се струва дребно, преходно и неадекватно на вашите собствени духовни нужди.

При много представители на този знак се появява възможността да разкрият творческите си способности дори в най-обикновените занимания. Възможно е дори да постигнат успех и в това, за което тайно са си мечтали.

Емоционалното ви състояние значително се усилва, благодарение на романтичната вечер.

Стрелец

Нетърпението или невъздържаността могат да навредят на репутацията на влюбените Стрелци. Проявете предпазливост в общуването с тези, които се опитват да използват вашата добрина и известна наивност по деловите въпроси.

Трябва правилно да разпределите своите сили. Рационално планираният труд по природата си не е уморителен.

Мнозина може да победят у себе си инертността и бездействието.

Козирог

Появяването на нови познати поставя под въпрос старите ви връзки. Общуването с новите партньори е неуспешно, затова старите приятели или роднини могат да ви дадат ценен съвет.

Възможно е събитие или новина да повлияе благотворно на работите на Козирозите.

Настойчивите и трудолюбиви Козирози с успех решават всички проблеми. Вашето финансово положение постепенно се подобрява.

Водолей

Срещите могат да се окажат напразно губене на време и сили. Ако се стегнете и правилно планирате деня си, то можете да се заемете с любимата си работа или да намерите време за интензивно общуване.

Сведенията, получени през първата половина на деня, могат да носят невярна или негативна информация.

Планираните разходи заплашват с изчерпване основната част от вашия доход, но без тях просто не можете да минете.

Риби

Въздържайте се от страсти и емоции. Не бързайте да взимате прибързани решения. Възможно е нарастването на вътрешното напрежение, недоволството от себе си, околните и работата.

Събитията от този ден съдействат за деловата ви активност и реализацията на вашите способности. Помага ви нестандартния подход към нещата, богатата фантазия и въображение.

Благоприятни са финансовите операции, оформянето на кредити, сключването на делови съглашения, смяна или закупуване на жилищна площ. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пациент преби личната си лекарка, която се опитала да му обясни,…