НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 27 март вече е тук

В сряда ще се опитате да намерите разрешениe и да се успокоите относно вече възникнали притеснения или неприятности.

Сега определено нещата ще изглеждат по-оптимистично, стига сами да не сте ги усложнили с прибързаните си действия. За някой от вас сряда вещае неприятна новина свързана с мъж, най-вероятно от кръга роднини.

Като цяло това ще бъде благоприятен ден за работата или бизнеса ви, за любовните ви контакти (особено ако имате партньор, който живее в друго населено място) и за плановете ви свързани с деца.

Жените над 35 годишна възраст ще имат възможност да направят нещо много важно за семейството си, ако се възползват днес от един неочаквано възникнал шанс.

Овен

Овните могат да бъдат с партньорите си нежни и романтични, очаквайки адекватна реакция от тяхна страна, а ако не я получат, се смятат за нещастни и необичани.

Продължава периодът на активно общуване с приятелите. Можете да започнете едновременно няколко неща. Възможно е всички те да бъдат успешни. Разположението на планетите ви заставя да търсите нови източници на доходи.

image1 (9K)

Телец

Оценете склонността на обичаните от вас хора към нетрадиционното и необикновеното. Демонстрирайте увереност в своята позиция по отношение на важен семеен въпрос.

Умни и способни за обучение, Телците могат да се занимават с разработката на нова творческа идея.

Посочете на партньорите си по какъв начин вашето предложение може да подобри финансовото състояние.

Близнаци

Възможно е да завържете два любовни романа. Първият ви брак може да не е успешен и вие да поискате да го прекратите. Не взимайте решението в яда си.

Ако изработите у себе си навика за самоконтрол, последователност и упоритост при постигането на целта, ви очаква успех на всякакво поприще.

Възможно е днес късметът да ви донесе голям финансов успех, но вие не умеете да кътате пари, за да се застраховате.

Рак

Не е изключено да се нуждаете от любов и нежност, а и самите вие сте изпълнени със страст. Някои Раци, сблъсквайки се с непорядъчността на брачния си партньор, могат да се ядосат, а други, обратното, да изпаднат в униние.

Това е много благоприятен период за издигане в службата.

Само оценете реално своите способности и може да намерите верни и честни начини за реализирането на своите планове.

Лъв

Възгледите ви дотолкова се отличават от общоприетите, че ви е трудно да достигнете до съгласие с околните, дори и с любимия човек. Брачният съюз може да бъде неочакван.

Вие по-скоро доминирате в интелектуален и социален план.

Склонни се да влагате във всяко дело твърде много страст, желание, воля и сте способни да проявите твърдост пред лицето на изпитанията и противодействието на околните.

Дева

Неочаквано известие, което получавате през втората половина на деня, може да ви позволи да си направите изводи за предишните замисли. Отделете особено внимание на жените във вашето обкръжение.

Трябва да сте непримирими, внимателни и педантични.

Финансовите ви успехи са изключително неустойчиви, а мечтите ви са твърде розови.

Везни

Денят изисква от вас умение да разпознавате истинското от лъжливото. Вродената ви интуиция ви помага да направите това. През този преходен период от негативни тенденции към позитивни ви се налага да проявите воля и търпение.

От сутринта може да почувствате прилив на творческа енергия и желанието активно да се включите в живота.

Не се впускайте в спекулации, това не е за вас.

Скорпион

Нараства енергетичният потенциал и вашата магьосническа способност. В сряда сте неуправляеми, дори и да ви наложат определена роля – не е важно каква именно.

При Скорпионите може да започнат промени в съзнанието. Възниква неудовлетвореност от постигнатото и се появяват нови идеи по реорганизацията на своята дейност или смяна на дейността въобще.

Може да попаднете в много неприятна история с изгубени пари.

Стрелец

Ново познанство няма да се окаже продължително за жените. На младежите, при които се оформят характера и възгледите, се препоръчва общуването с възрастни хора, които заслужават уважение.

Трябва да се усъвършенствате през цялото време. Търсете оригинални решения за най-обикновените житейски задачи.

Печалбите ви са минимални в сравнение със загубите и вложенията.

Козирог

Възможно е чувството на обида. То може да достигне критичната си маса някъде по средата на деня. Не се поддавайте на натиск отвън, не се предавайте.

Не е изключено да изгубите интерес към съвместен проект и към работата въобще. Вземете се в ръце.

Въздържайте се от големи покупки и други големи харчове.

Водолей

Бурните емоции могат да доведат до несдържаност и скарвания. Дипломатичността и хуморът ви помагат да излезете с чест от трудни ситуации. Участвайте активно във всички дела и мероприятия.

Мнозина могат да разкрият своите творчески таланти, дори и работата да е лишена от творчество.

Не се поддавайте на изкушения, свързани с големи пари.

Риби

Възможно е да излезете с чест от всякакви неприятности. Посветете втората половина на деня на децата или по-възрастните роднини. Може да продемонстрирате способността си да възприемате всякакви необикновени явления и ситуации.

Може да рискувате и да се заемете със съвършено нова за себе си дейност. Мнозина имат успех в лотарията. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Голямо признание получи състезателят на СК батут "Добри Костин" (Стара…