НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 27 февруари вече е тук

В сряда бъдете предпазливи в контакти с мъж, който живее в друго населено място, и когото не познавате лично (ако възникнат такива).

Мнозина от вас ще се окажат неподготвени за една стресова ситуация или неприятно събитие.

В сряда за вас ще бъде важно да можете да разчитате на 100% на ваш приятел или партньор. Това ще бъде благоприятен ден във финансов план, ако имате подобни ангажименти.

Мъжете над 35 годишна възраст, които ще пътуват, да бъдат предпазливи с абсолютно всичко, което има значение за сигурността или успеха на тяхното пътуване.

Овен

Отношенията ви могат да прераснат от повърхностно познанство в сериозна привързаност. Може да се възстановят добрите отношения между децата и родителите.

Ефективни са обявите и рекламата на вашата дейност. През този период не се отказвайте от участие в благотворителни или правозащитни акции.

Телец

Не сте разположени да планирате нещо, просто живейте в любов и съгласие. Независимите Телци най-много ценят свободата на действие, оставяйки за себе си правото да реагират на всякакви ситуации, предоставяни им от живота.

В състояние сте да смените целта на работата си и самата работа в процеса на развитието на проекта и постъпването на нова информация.

Пазете се да не загубите всичко, което имате.

Близнаци

Трудно ви е да понасяте продължителното общуване с един и същ, макар и любим човек. Никой от близките ви хора няма да привлече вниманието ви за дълго време.

Вашите чувства и интереси са много изменчиви. През този ден сте много изобретателни, привърженици на нови идеи, но като че ли вашите идеи силно изпреварват своето време.

Влече ви към авантюри, към риск на борсата и всякакъв бизнес с бързо обръщане на парите.

Рак

В любовните си отношения сте страстни и романтични. Това се проявява особено при появяването на нова любовна връзка. Постарайте се да обуздаете малко своята активност и взискателност към близките си.

Ракът обича да печели и затова се страхува дори седмица да остане без работа. Вие сте твърде разсеяни и затова следете кесията си.

Лъв

Възможно е старанията ви да бъдат оценени от вашия избраник и той да отговори с взаимност. Трябва да се научите на предпазливо и тактично отношение с хората, тъй като, в противен случай имате сериозни търкания с роднините и съседите.

Може да има съдебни дела, които вие да загубите поради несъвършенството на законите.

Успехът ви е повече възможен, когато се базирате на интуицията си и действате рисковано. Вие доста леко се оправяте след финансов крах.

Дева

Вероятни са изкушения и лъжливи обещания. Силното раздразнение може да предизвика у вас желанието да нагрубите или обидите. Избягвайте общуването с хора, нажежаващи обстановката, вечно недоволни и агресивни.

Обмисляйте детайлите на своята дейност, тъй като мероприятията и деловите операции могат да се окажат много важни за вас.

Възможни са проблеми на роднини или приятели, някой може да поиска от вас помощ или пари на заем.

Везни

През втората половина на деня са възможни лошо известие или неловка ситуация, която може да развали общия благоприятен фон на вашите взаимоотношения.

Не си позволявайте да мързелувате и не изпадайте в меланхолия и апатия. Всичко може съвсем скоро да се подреди добре за вас.

Колективният труд, срещите, преговорите и пътуванията сега са противопоказни за вас. Ако сте банкер, финансист или ръководител на голямо предприятие, честният ви бизнес е успешен.

Скорпион

Сексуалните контакти са нежелателни. Възможни са тежки мисли и мрачни предчувствия. Днес може да проявите благоразумие и трезв подход към любимата работа.

Може да използвате тази ситуация за спокойното завършване на започнатите работи.

Старателно се подгответе за едра покупка. Обмислете всички възможни варианти.

Стрелец

Възможна е повишена взискателност от ваша страна по отношение на партньора ви, както и необосновани претенции. Не е учудващо, че той може просто да изчезне.

Приятели, семейство, работа и учение са конкуриращи се страни, които са трудни за уравновесяване. Изпълнявайте добросъвестно работата си.

Наблюдават ви и оценяват вашата способност. Главен мотив е желанието да спечелите добри пари. Това действително е възможно в края на месеца.

Козирог

На мнозина Козирози се налага да взимат трудни решения и да се откажат от нещо важно. Възрастните Козирози-жени трябва да очакват по пътя си появяването на малки трудности или недоброжелателно отношение.

Не подхождайте директно и може да ви изникне възможността спокойно да доведете докрай замисленото дело.

Ако сте решили да смените работата си, е възможно да загубите известна сума.

Водолей

Влюбените може да си припомнят за проблемите от минали месеци. Не е изключено избухване на ревност или скарване заради пари между съпрузите.

Трябва да се отнасяте много внимателно към новите идеи и предложения. Не се препоръчва извършването на операции с ценни книжа, да сключвате сделки и да правите големи покупки.

Голям е рискът да станете жертва на мошеници и авантюристи.

Риби

Успехът съпътства най-спокойните Риби, умеещи да се приспособяват към всякакви житейски условия, да сдържат емоциите си, своите желания и постъпки.

Не усложнявайте ситуацията. Всичко се подрежда така, както трябва. Вслушайте се в съветите на приятелите и приемете тяхната помощ.

Старайте се да не попадате в зависимост от кредиторите за дълго време. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Полицията в Австрия съобщи днес, че е разкрила извършителите на…