НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 22 май вече е тук

В сряда ще бъде важно да съхраните хармония, топлота и любов около себе си. Не е трудно, и дори да ви провокират негативно настроени хора, вие ще можете да съхраните своето позитивно настроение.

Избягвайте тревоги свързани с дете или намеса в личния живот на млади хора от семейството ви. Има голяма вероятност да навредите, вместо да помогнете. На някои от вас ще се наложи да поемат по-сериозни грижи за здравето на роднина.

В любовта избягвайте господарски маниери и налагане на собствената си воля. Жените над средна възраст ще са склонни да прекарат повече време в дома си, както и да поканят приятели на гости.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще получите важни за вас новини. Ще имате разговори с приятели или роднини, които ще бъдат важни за плановете ви до края на този месец.

Денят ще бъде благоприятен за пътуване и за любовни контакти. В работата временните неуспехи ще изискат от вас промяна в начина ви на работа. Мъжете ще получат днес шанс или късмет, който трябва да се използва с разум, а не с емоции. Жените ще получат надежда за важно събитие или промяна в близките дни.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще вземете важно решение за семейството, което ще даде положително развитие на вашите семейни дела. Ще ви изненада новина свързана с приятели.

Сряда ще бъде благоприятен ден за работа или ангажименти с деца. Мъжете да избягват рискови действия, да внимават при шофиране или работа с техника. Жените да внимават с новите познанства, особено в Интернет, тъй като има вероятност да попаднат на човек с фалшива самоличност или злонамерени намерения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, се постарайте да разрешите възникнали недоразумения или разногласия в семейството си. Това е време за стабилизиране на любовни или приятелски отношения, в противен случай раздялата ще бъде неизбежна. Неприятно събитие ще ви накара да вземете важно решение.

Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване за мъжете, а жените ще могат да се зарадват на пари или финансов договор.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, за вас в сряда ви зарадват срещи, събирания или новини свързани с приятели или роднини. Сряда ще бъде важен ден по отношение на постигането на важни успехи, за които сте вложили много време и енергия.

Мъжете ще трябва да се ангажират по-сериозно с важни за дома си ангажименти, а жените ще се сблъскат с неочаквани неприятности или неприятни хора.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
В Зала 1 на НДК, на 19 юни от 19.00…