НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 21 април вече е тук

Неделя ще бъде един интересен ден, в който ще възникнат нови възможности, но и ще бъдете уязвими откъм грешки поради илюзия или вследствие манипулацията на други хора.

Внимавайте какви решения вземате за любовния си живот, защото след това всякакви корекции са невъзможни. Някои от вас днес ще имат възможност да съживят една стара романтична връзка, но тя отново няма да продължи дълго.

Избягвайте конфликти или налагане на волята си, по въпроси от имотен или битов характер.

Мъжете над 35 годишна възраст ще получат интересни или полезни за тях новини в дома си.

image0 (9K)

Овен

Бъдете отговорни към своите постъпки. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват.

Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир.

Бъдете дипломатични и тактични.

Телец

Неделя ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем.

Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Отделете време за семейството си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим.

Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Близнаци

Неделя ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.

В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка.

Денят е подходящ за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

Неделя, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения.

Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството.

Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Денят няма да е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Ярки любовни постижения. Трябва да избягвате споровете.

Лъв

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. В  неделя може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате.

Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост.

Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Дева

Имате куп неща за вършене. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси.

За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Везни

Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Денят ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Отделете време за семейството си.

Възможно е да се очувствате напрегнати: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място.

Ден, подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В интимния живот емоциите са смесени.

Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек.

Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение.

Неделя със сигурност ще бъде доста успешен.

Стрелец

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Стрелец. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време.

Денят ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим.

Козирог

Имате толкова много неща за вършене и довършване! Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват.

Денят ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени.

Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Водолей

Неделята ще е наситена с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си.

Денят не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.

На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Риби

В неделя не се претоварвайте. неделя посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса.

Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Ще Ви върнат голям заем. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.

Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.

Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Домакинските бюджети отразяват оживлението от икономическия цикъл, но положителната тенденция…