НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 20 май вече е тук

Понеделник е ден, в който ще трябва да бъдете търпеливи, да правите компромиси и да не налагате своята воля на всяка цена. Финансовите ви дела в повечето случаи ще зависят от други хора, предимно мъже, но няма да са във ваша загуба.

Внимание ще изиска здравето на роднина или приятел, роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Изненадите ще се случат предимно на работното ви място или в бизнеса ви. Ще имате оживени разговори в дома си с останалите членове на семейството, свързани с последните новини около важни събития в живота на роднини или приятели.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате важни разговори или ще преживеете интересни събития свързани с личните ви и семейни дела. Ще получите важна новина свързана с живота на човек, когото познавате. В понеделник се пазете от инциденти или загуба поради разсеяност или невнимание. Ако имате очакване за пари или за развитие на ваши финансови дела, днес може да възникне временно забавяне или затруднение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, очаквайте събития, които ще имат връзка предимно с ваши роднини. В понеделник ще възникнат неочаквани събития в работата ви свързани с различни промени или нововъведения. Денят предполага пътуване или контакти с хора от различни разстояния. Бъдете дипломатични в отношенията си с хора, на които разчитате за помощ или подкрепа.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще възникне временно притеснение свързано с пари или с финансов документ. Този ден може да зарадва мнозина от вас с новина свързана с жена. Това ще бъде благоприятен ден за романтични преживявания, за срещи със стара или нова любов и др. Вечерта мнозина от вас ще преживеят лично удовлетворение от добре свършена работа.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник ще бъде благоприятен ден за стартиране на нови неща, които имат важно значение за работата или за дома ви. Денят вещае успехи и късмет за активните и амбициозни хора. Понеделник ще бъде благоприятен за пътуване – както с цел работа, така и по семейни или лични причини.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Пет досъдебни производства са образувани в сектор „Противодействие на икономическата…