НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 2 август вече е тук

В петък ще имате благоприятната възможност да постигнете успех или важно развитие на ваши материални или имуществени дела. Това ще бъде благоприятен ден за работа с мъже, като колеги, клиенти, бизнес партньори и други.

Мъжкото влияние в работата или в бизнеса ви ще се отрази успешно на вашите ангажименти и планове. Петък ще бъде ден, който може да бъде запомнен с специално преживяване в любовта или с уреждането на важен за вас проблем от финансов характер.

Някои от вас много осезаемо ще усетят късмета си, но не го използвайте единствено за собствената си облага. Той не ви е даден за това. Избягвайте да вземате решения свързани с личните си отношения, тъй като ще сте подвластни на емоции и преживявания от последните няколко дни. Предстои промяна на тази ситуация.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък вещае успешна реализация на вашите планове и цели. Ще имате по-голямо желание за развлечения или забавления. Вероятно това ще ви накара да потърсите приятели или съмишленици, с които да прекарате заедно по-голямата част от деня. Ще имате интересни разговори или срещи с приятели. Приятни емоции ще възникнат и с романтичния ви партньор.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък основно ще имате срещи или ангажименти свързани с жени от кръга ви роднини или приятели. Ще преживеете приятно събитие свързано с жена. Кратките пътувания ще са повод за неочаквани емоции и преживявания. Отделете време за разговор с брат, сестра или братовчеди (ако имате такива).

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, любовните ви и семейни отношения в петък ще са много емоционални и непредсказуеми. Денят ще изиска по-голяма концентрация за тези от вас, които ще пътуват. Контактите ви с хора от близко разстояние ще определят вашите планове за почивните дни. Не изоставяйте работата си, защото сега тя може да ви донесе важен успех или печалба.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате благоприятно време за работа, стига това да не ви натоварва физически. Конфликтите ще са вследствие на ваши собствени грешки и пропуски. Денят вещае новини свързани с бременност, с раждане на дете и с важни събития около деца. Благоприятни ще са планове или начинания свързани с кратки пътувания както днес, така и през почивните дни.

image1 (9K)

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Банковото обслужване и тегленото на пари в брой от банкоматите…