НАЙ-НОВИ:

Хороскопът на 19 март: Не издребнявайте, не търсете причини за конфликти

В четвъртък от вас ще се иска да покажете силата на собствения си дух и умението ви да давате вярно оценка на ситуацията, в която се намирате в момента. Уменията ви практично да действате при извънредни обстоятелства сега ще бъдат много важни.

Избягвайте всякакви поводи за напрежение или тревога и се пазете от погрешно оценяване на новини, събития и обстоятелства. В четвъртък ще разговаряте с жена по различни въпроси, свързани с пари, като е възможно тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева.

Може да използвате свободното си време за ремонти на вещи в дома или за тяхното освежаване, подредба на личния ви гардероб и други.

Мъжете над 35 години ще се наложи да обмислят много внимателно конкретни планове за семейството си, тъй като в голяма степен отговорностите ще бъдат върху техните плещи.Н

Не допускайте конфликти, само защото нещо не се е случило по начина, по който вие искате. Сега не е време да издребнявате и да търсите причини за конфликти.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви се наложи да направите преценка на действията си през последните седмици и дни. Някои неща могат все още да бъдат променени, но има и такива, от които ще трябва да се откажете.

В четвъртък бъдете разумни и не допускайте появата на домашни проблеми и неприятности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, изненадите в четвъртък ще имат връзка със семейството ви или с роднини.

Възможно е да възникнат неприятни, но разрешими финансови проблеми. Възможни са здравословни неразположения: мигрена, безсъние, проблеми с кръвното налягане и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде един благоприятен ден, който вещае новина или предложение, които ще имат важно значение за бъдещето ви. Ще получите шанс от различни източници за развитие на вашите планове.

Очаквайте важно съдействие, помощ или подкрепа от страна на други хора. Все пак бъдете готови да приемете факта, че това са неща, които ще изискат повече време за развитие и нищо няма да се случи само в рамките на този ден.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък може да усетите реално неблагоприятното влияние върху финансовите ви дела и ангажименти, на извънредната ситуация в страната, в която живеете.

Не притискайте развитието на събитията в ежедневието си, за да не провокирате неприятности и загуби. Чрез работата си или чрез професионалните си отношения ще разберете за здравословен проблем на колега или клиент или относно друга неприятна ситуация в техния живот.

Възможни са разговори, свързани с годеж или сватба, но ще има причина или намеса на човек, които ще направят нещата сложни за изпълнение на този етап.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Задържан под стража в Стара Загора е 35-годишен мъж, обвинен…