НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 18 април е вече тук

Овен

Помислете дали не забравяйте важен ангажимент, чието изпълнение се очаква от другата страна. Не смятайте, че е забравено, просто някой е прекалено учтив да ви напомня.

Телец

Добър ден да посетите ваши роднини. Преди това се поинтересувайте дали не трябва да занесете нещо, от което имат нужда. Вашата помощ ще е от значение.

Близнаци

В четвъртък може да преживеете недоразумение, заради некачествена комуникация. Потърсете най-сигурния начин за общуване, за да очаквате добър резултат.

Рак

Възможно  ви връхлетят силни чувства, които да ви променят. Може и да не се променяте, но после не се оплаквайте от живота ви. Опитайте се да сте далновидни.

Лъв

Ще изпитате някои съмнения. Не ги отхвърляйте, като нещо ненужно, вероятно има сериозна причина да се появят и да ви бъдат полезни.

Дева

Ще ви е нужно двойно повече сила, за да изпълните ангажиментите си. Не пропускайте закуската си, един контрастен душ ще ви даде повече сили за деня.

Везни

Сега е моментът да помислите за близко забавление. Помислете кой от приятелите ви би откликнал най-бързо и не бавете обаждането.

Скорпион

Денят е добър за търсете на нови сфери за изява. Не отхвърляйте новите запознанства. Те ще са важен източник за вашето развитие сега.

Стрелец

Бъдете сигурни в себе си, за да не се изложите при представянето на ваша идея. Няма лошо и да имате малка напомняща бележка. Така дори ще изглеждате още по-внушително.

Козирог

Сега не се дръжте така сякаш живее сами на този свят. Сега е важно да се съобразите с чувствата на другите и да помислите как бихте могли да съпреживявате и да покажете съчувствие.

Водолей

Не си търсете извинения, за да не направите нещо. Всяко забавяне сега може да ви струва скъпо. Жертвата, която ще направите няма да е толкова болезнена.

Риби

Не залагайте на доброто развитие на нещата от само себе си. Ако нещо трябва да се промени, то това трябва да стане с вашето активно участие. Не си мислете, че всичко ще мине от само себе си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Асеновградската полиция е вдигната на крак, заради опасен инцидент на…