НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 16 април е тук

Продължава благотворното влияние на хубавия финансов аспект от вчера, но вече много добре трябва да преценявате последващите си крачки, защото бързо може да похарчите придобитото.

Преди да дадете днес пари или обещания, много добре трябва да обмислите. Има опасност от неправилна преценка и загуби. Човек ще е склонен да харчи повече отколкото може да си позволи.

Постарайте се днес да свършите максимално количество работа и да отхвърлите ангажименти, защото утре от сутринта до 14.30 ч. отново ни чака неефективно време и Луна без курс.

Овен

Този вторник ще имате желание за празнуване. Организирайте парти, но поканете избрани хора, за да не си спечелите завистници.

Телец

Това е ден, в който да обърнете повече внимание на здравето си. Времето е добро за започването на диета или фитнес. А може и двете, но в разумни граници.

Близнаци

Това е ден, който е подходящ за признаването на грешки, които е добре да отчетете пред близките си. Ако искате хармонични отношения ще трябва да се откажете от желанието си да сте победител на всяка цена.

Рак

Това е ден за сериозни планове. Сега имате солидна основа в работата и в семейството и можете смело да рисувате картината на бъдещето ви.

Лъв

Този вторник е добре да отстъпите първото място на някой друг. Не поради поражение, а заради възможността да погледнете нещата от друг ъгъл. Ще ви е от полза.

Дева

Днес с лекота ще намерите загубена вещ или ще възобновите старо приятелство. Не винаги нещата ще се получават толкова лесно, за това не горете мостове зад себе си.

Везни

Това е ден, в който е добре да пазите в тайна намеренията си. Дори да искате да се похвалите с нещо – най-добре изчакайте известно време. Съвсем скоро ситуацията може да се промени.

Скорпион

Този вторник може да си поемете дъх. Нищо от това, което е планирано няма да се реализира в пълна степен, така че ви очаква неочаквана ваканция. Насладете й се.

Стрелец

Този вторник може да отделите 1-2 часа за мечти. Набележете си близко място, което да посетите в скоро време и което да посещавате често.

Козирог

Този вторник очаквайте неочакваното. Следвайте правилата, но може да бъдете изненадани от още по-добър развой на събитията.

Водолей

Този вторник обсъдете плановете си със семейството. Може да се окаже, че всички заедно имате по-добри идеи, които ще ви гарантират незабравими приключения.

Риби

Този вторник може да се надявате на знак от Съдбата. Ако не го забележите действайте така сякаш сте го забелязали. А и изобщо нужна ли ви е странична помощ? Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
  На 20 април /събота /, от 10.00 часа, Стара…