НАЙ-НОВИ:

Хороскопът ви за 12 май е вече тук

Овен

Тази неделя си подарете едно изтощително препускане по магазините. Сега ви е паднало да си угаждате. Не пропускайте момента, защото скоро няма да се появи друг такъв.

Телец

Време е да помислите за парти или друг вид незабравимо преживяване с приятели. Не се колебайте да прилагате по-необикновени идеи за забавление, стига да не вредят на вашето здраве и това на останалите.

Близнаци

Това е момент, в който да помислите за развитието ви. Може да проучите как бихте могли да повишите професионалната си квалификация или да научите чужд език.

Рак

В неделя не робувайте на планове. Правете, каквото ви хрумне на момента. Ако се появи по-амбициозна идея я отложете за друг ден.

Лъв

Не търсете под вола теле. Оставете другите да се оправят сами и потърсете своя начин за забавление. Отървете се от желанието да контролирате всичко.

Дева

Не се доверявайте сляпо на това, което чувате дори да е от близък човек. Щом не сте видели нещо с очите си – нямате сериозна причина да му вярвате.

Везни

Денят е подходящ да се поглезите. Независимо от мнението на околните имате нужда от глътка въздух и тя ви е необходима час по-скоро.

Скорпион

Тази неделя не отхвърляйте подадена ръка. Може да не приемате всичко, което ви се предлага, но поне демонстрирайте уважение към човека отсреща.

Стрелец

Сега е моментът да помислите да поемете в нова насока. Каквото е било – било, но не позволявайте да затънете в миналото.

Козирог

Посветете се на вашето самоусъвършенстване. Няма нищо лошо в това да посветите почивния ден на четене или изучаване на нова материя.

Водолей

Споделете притесненията си с близкия ви човек. Дори да не намерите решение на въпросите веднага – със сигурност ще ви олекне и може да се окаже, че нещата не са толкова черни.

Риби

Добре е да приключите всички задачи, които стоят в режим “висящи” от няколко седмици насам. Може и да ги отложите, но с времето ще ви става все по-трудно да ги финализирате. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
С минимални разлики в Младежкия дом днес бяха отличени трите…