НАЙ-НОВИ:

Горивата падат с още 20-30 стотинки в цяла България

Ще се кандидатирам за президент, потвърди Веселин Марешки

Цените на горивата ще намалеят с още 20-30 стотинки в цяла България. Ще отворим бензиностанции в цялата страна и най-късно до края на годината ситуацията на пазара ще се нормализира. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки пред bTV, пише economic.bg.

„Маржове от по 30-40 стотинки са недопустими. Който иска да работи на такива маржове, нека отиде в някоя друга държава”, категоричен бе Марешки.

Той заяви, че води борбата срещу картелите в името на интересите на българския народ и неговите собствени като потребител и знае, че пътят няма да е лесен. Марешки благодари на всички за подкрепата.

„За мен е важно да знаем, че живеем в правова държава. Трябва да се обединим и да изкореним престъпността и чувството за безнаказаност. Това е моето желание и моята битка”, обясни бизнесменът.

Той поздрави Бойко Борисов за решението му да спре обществени поръчки за над 2 млрд. лева.

Марешки потвърди, че ще се кандидатира за президент. „Президентът трябва да бъде лице, което да защитава интересите на обществото. Той не може да реши проблемите, но може да ги заяви ясно и те да бъдат решени”, посочи бизнесменът.

Той благодари и се поклони на варненци за подкрепата и се ангажира да продължи да защитава интересите им.

„Радвам се на делата си и факта, че съм успял да направя бизнес полезен за мен и добър за хората”, обяви в заключение Марешки. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Секссимволът на българската сцена Калин Врачански вече се вози в…