НАЙ-НОВИ:

Глория и мъжът на сърцето ѝ – влюбена и щастлива

Двойката е отседнала в луксозния хотел “Shangri-La Al Husn” в Мускат – столицата на  Оман.

Хотелският комплекс се намира на уникално място в Мускат – столицата на султаната Оман. Заобиколен е от чистите води на Оманския залив и залива Al Jissah и е разположен на фона на забележителен планински масив.

Стаите са луксозни и предлагат привлекателен декор, вдъхновен от арабските кралски дворци и подчертан от автентични омански произведения на изкуството. Гостите имат достъп до частния 100-метров плаж, а Глория и Йордан Джермански не пропускат да се насладят на слънчевите лъчи и да си подарят незабравими моменти, пише TrafficeNews.

Глория не спира да изненадва своите последователи с кадри от екзотичното място, а любовта е изписана върху лицето й.

Освен на плажа, те прекараха и незабравим ден във фермата за коне на приятелите им Адил и Дени. Двамата все по-открито показват любовта си и предпочитат да прекарват голяма част от времето си заедно, далече от родната България.

Мъжът на сърцето на примата е известна персона в града на седемте тепета и баща на 4 деца.

През 2003 година Джермански едва оцеля при взрив в магазина му за бои и лакове в центъра на Пловдив, а през през 2007 година се кандидатира за кмет на Пловдив от политическата формация „Новите лидери”. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Акушерката Емилия Ковачева, обвинена в опит за убийство на новородено…