НАЙ-НОВИ:

Гала и Стефан не се отказват от ин витро бебе

Двамата не са се отказали от идеята да имат общо дете.

Дълго време в публичното пространство се твърдеше, че Стефан е бил против да бъде баща, а слухът бе потвърден от самия него по време на мисия във ВИП Брадър, където участва преди няколко години.

В разговор с Ники Кънчев обаче Гала разкри, че Гала била готова да стане майка още когато се запознали със Стефан, но чудото така и не се случило. От предишните си връзки и двамата имат по една пораснала дъщеря. Щерката на Гала – Мари, вече гони популярността на майка си, учи журналистика и е изключително популярен модел в социалните мрежи.

Тя е плод на връзката на Гала с бизнесмена Константин Будев, с когото се разведоха скандално пред около 20-на години. Стефан пък има дете от бившата си жена Роси, с която дълго време бяха в открита война. Навремето той зарязал нея и новородената им дъщеря Никол, за да върти извънбрачна любов с Гала. В продължение на няколко години двете жени си разменяха грозни нападки и не можаха да се помирят.

Преди дни Стефан е бил засечен в известна столична клиника, която се занимава с ин витро процедури, коментират очевидци. Той разнасял документация и крачел нервно по коридорите.

Персоналът веднага го разпознал и клюката, че може би с водещата на “На кафе” са решили да бъдат родители типично по холивудски, в една по-зряла възраст, бързо тръгнала из коридорите. Всъщност самата Гала преди няколко месеца призна, че със Стефан никога не са бягали от идеята за общо дете съзнателно и не са се пазили. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Дясната ръка и шеф на охраната на Васил Божков Веселин…