НАЙ-НОВИ:

Засукана фурнаджийка подпали любовна война в Родопите

По-стар, но богат любовник и наивен съпруг рогоносец. Това е сюжетът, който роди дивен екшън в родопското село Забърдо. 44-годишният Добромир Малинов последен в цялото село разбрал, че жена му, която работела в местната фурна, от седем години върти тайно любов с лесничея Славчо Кавържиков. Макар да е с 12 години по-възрастен от съпруга, горският бил далеч по-заможен и известен коцкар.

Когато Добромир разбрал, че разнася рога толкова отдавна, той привикал половинката си. След кратък кьотек тя направила пълни признания, че в любовта е като фурнаджийска лопата. Вбесеният съпруг, който работел в ловното стопанство, веднага хукнал да търси отмъщение.

Добромир открил Славчо да паркира служебния си пикап “Тойота Хайлукс” пред селския ресторант. Според очевидци последвал бесен скандал, в който Добромир се заканил да претрепе като куче по-възрастния си съперник. За да не си цапа ръцете,  скочил в чуждата кола и се опитал да прегази горския.

Той обаче успял да кривне в най-близката улица. В гнева си рогоносецът натиснал прекалено силно педала на газта и се забил в един дувар.

Това не отказало Добромир от търсене на възмездие. Той грабнал брадвата, която била в пикапа, и хукнал след Славчо. В ужаса си похотливецът решил, че единственият, който може да го спаси, е прочутият и почти несменяем кмет на Забърдо Валентин Черпоков.

Горският нахлул в кабинета му и обяснил как животът му виси на косъм. Селският управник веднага звъннал на полицията и излязъл да пресрещне преследвача.

Добромир обаче осъзнал, че е пресолил манджата и се укрил. До момента той все още не е открит, са заявили от полицията пред TrafficNews.

В още по-тежка ситуация се оказал любовчията Славчо, който откровено признал, че не е сигурен дали неговата жена няма да го убие преди Добромир за изневярата и резила. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Продуцентската компания „Седем осми“ ще продължи да съществува и след края…